Pescuit pe ape mari

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
keymaker
senior
senior

Pescuit pe ape mari

Mesaj de keymaker » 12 Feb 2012, 20:40

Va salut..e iarna si daca e prea departe geamul sa ma conving,citesc topicul de sezon pe care il actualizati mereu( IARNA... Nu vi se pare exagerata iarna asta? )ca sa-mi dau seama ca e generalizata
Ma intreb totusi:am putea sa ne gandim la ce va fi dupa?....si nu ma refer aici la inundatii unde oamenii fac cu mana elicopterelor de pe acoperisul caselor(doamne fereste) ci doar la pescuit,unde conditiile normale se schimba,apele se tulbura, ocupa teritorii ingradite de oameni, pe care le revendica de cate ori au ocazia si pescarii incearca in microbul lor sa se adapteze
Eu recunosc nu sunt "rapitor"tot timpul ci si pe crap cand e sezonul lui la feeder(unde pot sa spun ca ma pricep mai bine) si in felul asta mai alternez.
Voi ce tehnici mai folositi? sunteti dedicati doar spinning-ului sau mai calcati pe alaturi in caz de necesitate?Am inteles ca unii pescari pleca dupa somn atunci cand apa e tulbure si mare...de cate ori v-a iesit un pescuit in conditii extreme?.....in fine sper ca ati inteles si daca aveti vre-un pont de imprastiat......sunt numai urechi(ca la gura sobei)
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron

Scrie răspuns