Numai ca, prin ordinul pentru care il apreciai cu big like pe guvernatorul MM, s-a impus ”no kill”-ul doar in Delta, acolo unde pescuiesti dribland plasele. Nicidecum in restul tarii, cum spui ca ai dori.semlecangheorghe scrie: Io cred ca vad foarte bine realitatea si mi-e cu atat mai clara cu cat am pescuit si pe meleaguri unde legile se aplica. Continui sa sustin ca la mizeria la care s-a ajuns, mizerie decsrisa perfecta de tine se impun masuri radicale iar no kill este una dintre ele..Ca un lucru e sigur daca nu se face nimic ,adica dacae ca si pina acuma e clar ca tot asa vor ramane lucrurile..chiar daca tie iti pare ampulea eu unul as vrea sa se a[plice no kill macar vreo 2 anisori..cine vrea sa duca peste sa mearaga in Ungaria..![]()
In schimb, in timp ce pescarii sportivi sunt obligati la „no kil”, iata prin acelasi ordin, plasarii vor avea dreptul sa pescuiasca cu setca chiar mai mult decat anul trecut, asa cum bine a observat lazarini mai sus.
Iar in plus vine si exceptia cu pescuitul stiucii in prohibitie, dar nu numai in Delta Dunarii, ci la nivel national.
Daca pana acum n-au fost in stare sa verifice daca pescarii sportivi retin peste 5 kile de peste pe zi sau pesti sub dimensiune, de acum in colo cu siguranta vor avea resursele necesare de a masura ochiurile setcilor sau daca pescarii sportivi retin pesti „nobili” in Delta ori alti pesti incalcand prohibitia.
BIIIG LIKE treaba e din ce in ce mai bine... reglementata pe hartie ! Sa ne bucuram ca se face ceva pentru ape. Nu mai e mult pana vom avea o tara ca afara !!!