pescuit la somn noiembrie pe tancabesti, momeli ...indicatii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Vizitator

pescuit la somn noiembrie pe tancabesti, momeli ...indicatii

Mesaj de Vizitator » 17 Noi 2004, 09:10

:D ce as putea folosi si tehnici???????

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 17 Noi 2004, 09:33

Una bucata tirnacop (ca sa spargi gheata), una bucata aruncator de flacari sau fierbator electric de vreo 2 megawati (ca sa incalzesti apa), lansete, mulinete, etc in cantitati suficiente (legea zice maxim 2, nu stiu reglementarile de pe Tincabesti), rugaciuni cit cuprinde. Despre momeli si tehnici, verifica sectiunea "Live Bait".
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

edwin
junior
junior

Viermi de salca

Mesaj de edwin » 23 Noi 2004, 22:33

Daca dai la momeala naturala, da cu vierme de salca, iar in varful carligului pune o coropisnita. Poti incerca cu ficat in sange, dar ar fi ideal in acest caz sa pui o bila de burete de 5-8 cm diametru inbibat in sange la circa 25-30 cm de carlig!!!.
Poti incerca la oscilanta(piscot) de peste 30 gr. sau la vobler MARE , imitatie de caras.
nu glumi cu firul folosit, trebuie un fir mai puternic, pentru ca sa taraste pe fund

valeron

Mesaj de valeron » 23 Noi 2004, 23:45

Te duci sa le dai la "s@r@cii" aia o caciula de bani?
Am batut Tancabestiu la somn acu 2-3 ani...mai ales pe noapte...in balta de langa DN...Capturi...subtire...cea mai "GREA"...5kg(nu eu :cry: )...si numai la coropisnita...in rest numai somotei pana-n kil...mergeam cu cu nasi-miu(se cunostea cu Vlad Parfene[caracter zero])...si ne stresa ala din 30 in 30 minute...ii era frica ca prindem vreo bucata si o bagam la portbagaj...am auzit ca se mai lua la scoica(din lac)!!!
Si daca te duci sa dai la somn si nu-l cunosti te pune unde vrea el...si o sa prinzi...nimic...Iar daca te duci noaptea o sa-ti trimita pe cap pe vreunu' din zilierii aia d'acolo sa stea pe capu tau sa nu cumva sa bagi plase...Si au fraticule un miros(zilierii)...cre' ca dorm cu oile...
Jenant...mai bine te duci la Metro sau Selgros ca-i mai aproape... :D

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 24 Noi 2004, 12:52

Cauta intai niste rame mari si groase. Apoi incerca sa faci rost de o seringa subtire, precum cele pentru insulina folosite de diabetici. Inainte sa pui ramele in carlig ( buchete de 4 sau 5 rame ) umfla-le cu aer extremitatile. Vor "pluti" la 2-3cm de fundul apei si se vor zbate extraordinar, atragand somnul. Pe vremea asta o astfel de momeala da rezultate destul de bune. Daca incerci sa faci asa, anunta-ma si pe mine daca ai prins ceva, pentru ca eu nu prea am unde sa mai pescuiesc la somn acum.

Lucian Anghel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lucian Anghel » 24 Noi 2004, 15:53

Fratilor, apa nu s-a racit asa cum s-a racit aerul . Dunarea mai da inca somn; iar de PG nu mai intreaba nimeni. Sinsura conditie - rame negre ( daca le bagi aer nici nu mai sar la gat !! :D )

Scrie răspuns