cum din prohibitie mai e oleac' vreau sa ajung si eu pe la prut..dar cum nu am fost niciodata nu stiu cum sa fac asta...ajutatima prin a spune cu ce va duceti..microbuz...tren..exculs cu masina(ca nu am)..si ziceti si mie prin ce zona ati prins stiuca pe prut
pescuit la prut
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
pescuit la prut
sal
cum din prohibitie mai e oleac' vreau sa ajung si eu pe la prut..dar cum nu am fost niciodata nu stiu cum sa fac asta...ajutatima prin a spune cu ce va duceti..microbuz...tren..exculs cu masina(ca nu am)..si ziceti si mie prin ce zona ati prins stiuca pe prut
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Salut!
Cu trenul poti ajunge doar la Ungheni.. nu prea s-a prins stiuca pe-acolo, adica mai rar.
Microbuze sunt cam in toate directiile, atat inspre Probota, Trifesti, Botosani, cat si inspre Prisecani si ce-o mai fi prin zona.
Stiuca... acum, cred ca pe la Probota, pe baltile de pe-acolo... In rest, din ce stiu Prutul e destul de bine crescut si foarte tulbure.. slabe sanse.
Cu trenul poti ajunge doar la Ungheni.. nu prea s-a prins stiuca pe-acolo, adica mai rar.
Microbuze sunt cam in toate directiile, atat inspre Probota, Trifesti, Botosani, cat si inspre Prisecani si ce-o mai fi prin zona.
Stiuca... acum, cred ca pe la Probota, pe baltile de pe-acolo... In rest, din ce stiu Prutul e destul de bine crescut si foarte tulbure.. slabe sanse.
Dupa ploile din ultimele zile, nu vad ce ai putea sa faci pe Prut.
Debitul dat azi la Stinca Aval era de 501 mc/s (pentru comparatie: acu vreo saptamina era 142 mc/s daca nu ma insel.)
Cu alte cuvinte treaba e naspa.
http://www.apeprut.ro/buletin.htm
Debitul dat azi la Stinca Aval era de 501 mc/s (pentru comparatie: acu vreo saptamina era 142 mc/s daca nu ma insel.)
Cu alte cuvinte treaba e naspa.
http://www.apeprut.ro/buletin.htm
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
re
bine..dar in sperantza ca odata o sa fie bine si o sa ma duc..prin ce zona as avea mai multe sanse la stiuca )....ca am vazut stiuci pe forum prinse pe prut...daca nu cumva e secret 
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
-
adrian ionascu
- senior

Pe 8 stiam si eu ca este ultima zi de prohibitie :adrian ionascu scrie:eroare
ultima zi de prohibitie este 9 iunie. de abia de pe 10 se poate pescui. sau cel putin asa prevede ordinul de prohibitie.
Art. 1 Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si al altor vietuitoare acvatice in bazinele piscicole naturale pe o durata de 60 de zile, in perioada 10 aprilie - 8 iunie inclusiv cu exceptiile celor prevazute in prezentul ordin.
Ultima zi de prohibitie pe 9 iunie a fost in anul 2005.
Anul acesta e pe 8 iunie. Asa zice Ordinul 191 / 326 din 15 martie 2006 / 4 aprilie 2006 al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale / Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor.
Hei nene Ionascule ... dumneata tii cu noi sau cu ursul ?
Anul acesta e pe 8 iunie. Asa zice Ordinul 191 / 326 din 15 martie 2006 / 4 aprilie 2006 al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale / Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor.
Hei nene Ionascule ... dumneata tii cu noi sau cu ursul ?
Toata lumea mai greseste...
Doar n-o sa-i sarim omului in spate pentru atita lucru.
@Adrian,
Postul meu era bazat pe Monitorul oficial si pe un post al tau de pe un alt topic.
Doar n-o sa-i sarim omului in spate pentru atita lucru.
@Adrian,
Postul meu era bazat pe Monitorul oficial si pe un post al tau de pe un alt topic.
adrian ionascu scrie:s-a modificat ordinul de prohibitie printr-un nou ordin care este depus la Monitorul Oficial si urmeaza sa se publice in zilele urmatoare.
....
Pentru râul Prut, la frontiera cu Republica Moldova durata prohibiţiei se menţine de 60 de zile, în intervalul 10 aprilie – 8 iunie, în timp ce pentru zona de frontieră cu Ucraina...
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare