Pescuit la liber in Bihor

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Pescuit la liber in Bihor

Mesaj de pescardeclean » 15 Apr 2011, 08:40

In judetul Bihor sunt doua asociatii mari si late. Una este AJVPS Bihor, iar alta este AQUACRISIUS, mai noua, dar totusi o concurenta puternica. Cand se propunea impartirea apelor intre asociatii, ca si pescari ne-am cam speriat ca va trebui sa platim nspe mii de taxe si taxulite catre asociatiile mai sus mentionate.
Problema s-a rezolvat dupa solutionarea contestatiilor, cand AQUACrisius a primit Crisul Repede si Crisul Negru, iar AJVPS Bihor care a primit canalele din judet.
Surpriza mare a fost cand s-au afisat taxele suplimentare pentru pescuitul apelor primite de asociatii - TAXA de 0 lei pe an.
Mai exista oare vre-un judet in care asociatiile s-au gandit mai intai la interesul pescarilor si abia apoi la interesele financiare? :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 15 Apr 2011, 09:47

misto chestie ... ramane doar sa sperati ca ambele asociatii vor si face ceva pentru apele alea ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 15 Apr 2011, 10:02

interesant, dar stii ca ajvps bihor a incasat deja bani de la membri(permis anpa+ cotizatii)? Asta nu-i bai nimic pt ca AJVPS Bihor a populat niste canale din bihor (canalul colector si altele) cu crap, nu caras :wink: Ei chiar au facut cate ceva, in schimb alte asociatii doar au incasat bani. Si probabil o sa mai populeze si anul acesta.
Am multi cunoscuti care si-au facut permisele la ajvps bihor, pt ca prefera sa pescuiasca in bihor decat in arad.
Din pacate majoritatea ar vrea sa fie ape pline de peste si sa se plateasca cat mai putin sau chiar deloc... ceea ce nu prea se poate E de preferat sa platesc mai mult la o asociatie care face ceva din banii, de cotizatie, pe care-i dau decat sa platesc mai putin la un "chiosc de vandut permise"
Cat despre tarifele de acces care se aplica in acest an, mi se pare o aberatie. Taxa de accees zero... S-au anuntat astfel de tarife pt a putea castiga apele. astea au fost regulile si ei s-au conformat

bebe
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bebe » 11 Mai 2011, 13:11

Eu am permis de la AQUA Crisus si am platit 75 de lei cu tot cu permisul de la ANPA. E OK pentru mine pentru ca oricum pescuiesc doar pe Crisul Negru si ocazional pe Crisul Repede.

Scrie răspuns