Pescuit la clean raul Buzau

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
DavidHelsing
utilizator nou
utilizator nou

Pescuit la clean raul Buzau

Mesaj de DavidHelsing » 27 Sep 2014, 11:14

As vrea sa aflu la ce se prinde cleanul bine pe raul Buzau si cateva locuri bune daca se poate.

adrian99
veteran
veteran

Re: Pescuit la clean raul Buzau

Mesaj de adrian99 » 27 Sep 2014, 20:33

pentru mine,cleanul se prinde cel mai bine la vobler,atat pe Buzau cat si pe alte rauri pe acre am pescuit si care mai tin acest peste.
locuri bune...astea nu prea se spun.... :D nu din agoism ci de frica sacosarilor
daca stai in oras nu prea ai unde( doar zona podurilor). insa fca ai auto merita sa incerci zona sub-montana(de la Viperesti pana la Patarlagele)si mai sus pana la Nehoiu.
apoi este varianta lacului(Siriu)si a raul in partea spre Intorsura Buzaului

DavidHelsing
utilizator nou
utilizator nou

Re: Pescuit la clean raul Buzau

Mesaj de DavidHelsing » 27 Sep 2014, 21:08

adrian99 scrie:pentru mine,cleanul se prinde cel mai bine la vobler,atat pe Buzau cat si pe alte rauri pe acre am pescuit si care mai tin acest peste.
locuri bune...astea nu prea se spun.... :D nu din agoism ci de frica sacosarilor
daca stai in oras nu prea ai unde( doar zona podurilor). insa fca ai auto merita sa incerci zona sub-montana(de la Viperesti pana la Patarlagele)si mai sus pana la Nehoiu.
apoi este varianta lacului(Siriu)si a raul in partea spre Intorsura Buzaului
NU sunt "SACOSAR" am 14 ani si pescuiesc ca sa ma distrez nu ca sa mananc! :headbash:

Scrie răspuns