In urma cu cateva zile ma uitam oripilat la televizor si nu imi venea sa cred cateva personaje bine cunoscut de la televiziunea noastra draga se distrau in DELTA capturand peste 30 - 40 de exemplare de stiuca fara a elibera nimic
Sa sesizat cineva in legatura cu cantitatea de peste prinsa
Se poate aprecia foarte simplu nr. de bucati a minim 3 - 4 kg
NU LE ESTE PUTIN RUSINE
pescuit industrial cu fata de distaractie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
desi nu stiu despre ce emisiune sau personaje este vorba....nu pot sa ma abtin...si sa observ...si eu...ca de regula braconajul incepe de sus in jos...acum pe multe lacuri..patronii cauta pestii cu "mangaua" "curent" "sparky" si alte epitete...
sincer, la fiecare inceput din an...ma bucur cand prind primul salau...de parca ar fi primul pe care il prind in viata...si ma mir ca unele lacuri mai au pesti....pasnici sau rapitori.
spui ca prindeau 30-40 de exemplare de om...am vazut saci de puieti de salau de5-8cm. saci de viitori salai...prinsi cu perdeaua si dati mancare porcilor.
este un subiect trist...si fara rost.
sincer, la fiecare inceput din an...ma bucur cand prind primul salau...de parca ar fi primul pe care il prind in viata...si ma mir ca unele lacuri mai au pesti....pasnici sau rapitori.
spui ca prindeau 30-40 de exemplare de om...am vazut saci de puieti de salau de5-8cm. saci de viitori salai...prinsi cu perdeaua si dati mancare porcilor.
este un subiect trist...si fara rost.