Pescuit in Slovenia

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Pescuit in Slovenia

Mesaj de taicanoe » 14 Iul 2006, 14:12

Merg doua saptamani in Slovenia la PORTOROZ ... si bineinteles ca as vrea sa "dau cu batul in balta" ... dar nu am idee ce fel de pesti sunt prin zona (mai ales rapitori) ... asa ca nu prea stiu ce scule sa iau cu mine ...
poate a mai fost cineva in zona (golful venetiei) si imi poate da cateva sfaturi ... ce se poate prinde, la cel fel de naluci/momeli, cu ce fel de lansete/bete/vergi/ ...
S'altare și bunăstare !

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 15 Iul 2006, 23:21

Chiar nimeni ... nici un sfat ... si maine plec ... si tot nu prea stiu ce sa-mi iau cu mine. :?
S'altare și bunăstare !

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 16 Iul 2006, 08:29

http://www.portoroz.si/EN/default.asp?id=537

Eu zic sa iti iei echipament de fly, ca Slovenia e paradisul pastravului si lostritei (cea din urma iarna, din pacate). http://www.gourmetfly.com/Tourslov.htm

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 16 Iul 2006, 09:01

Multumesc de raspuns ... dar eu cu fly-ul nu-s prieten :lol: adica nu am echipament de fly si nici nu am incercat stilul niciodata :?
Asa ca o sa-mi iau cu mine ceva de spining si ceva naluci - woblere mari / rotative mari / oscilante mari si grele ...
O sa va povestesc cand vin de acolo daca am facut vreo branza :lol: ... si daca ma lasa consoarta sa-i stric ei concediul cu pescuitul :evil:
S'altare și bunăstare !

Scrie răspuns