O zona super pt spinning este lacul Fiastra, se gaseste clean, biban si pastrav, pe langa alte specii interesante.
Nu stiu ce posibilitate ai sa ajungi in acea zona. Eu te pot indruma, daca stii limba, te pot pune in legatura chiar cu un bun prieten care te poate ajuta mult acolo. Iti pot face rezervare la un agro turistic, la casette, acolo dorm eu de obicei, se mananca grozav, peisaj mortal, oameni care iubesc f tare natura, multe animale, enorm de mult peste. Este bine sa eliberezi totul, eu asa procedez, desii ei spun ca poti sa si opresti. Se prinde bine la vobler clean de toate marimile, chiar si exemplare la peste 2 kg, biban, dar eu nu am prins mari, dar mult, si cateodata daca ai noroc, pastrav, exemplare de neuitat, indigeni, dar poate si de alte feluri.
Daca vrei sa mergi cel mai important e sa te informezi la vreme. Eu am gasit frig cateodata si in iunie, spre ex. anul trecut in iunie si chiar pe la jumatea lunii a fost frig, ploaie si am aflat ca nu de mult se luase zapada.
Daca ai avea posibilitatea in iulie sa mergi, sigur ai face si pe dracu sa revii in zona.
E ceva ce nu ai mai vazut. Incepand de la oamenii pe care ai sa-i intalnesti, pana la pescuit, mancare si toate cele. Se gaseste din abun denta bun simt....
Nu departe este MACERATA.. o zona plina de tot ce vrei...in primul rand istorie la greu... vestigii, orasele super organizare, eleganta si multe alte lucruri de bun simt...
Lacul o sa-ti lase o amintire de neuitat. Daca ajungi cauta gurile raurilor care alimenteaza lacul, sunt cateva si pe un mal si pe celalalt mal... acolo poti vedea cu ochiul liber in limpezimea apei, nesimtire de peste, sunt aglomerari incredibile....