Pescuit in Roma

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Pescuit in Roma

Mesaj de Leba » 13 Mai 2011, 10:58

Ii rog pe pescaricii care au spalat naluci in cetatea eterna sau prin apropiere, sa ma ajute cu un sfat. E vorba de un sejur de o saptaman, din care pot rupe o juma de zi, adica asa sper. :D Lanseta si o mana de boblere le mijesc io prin bagaje, sa nu vada nefasta.:twisted:
Multumesc anticipat.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Mai 2011, 11:02

Leba, ia legatura cu userul marinica pentru ca el locuieste pe acolo si vezi cum faceti si poate bagati un pescuit ...

chiar nu am pescuit deloc in zona aia asa ca nu stiu ce sa iti zic ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 15 Mai 2011, 10:26

sal.
leba, Lago Bracciano, la nord de roma, sau ceva mai in colo, tot spre nord L. di Vico.
Bracciano zona Anguillara, in afar ca e o zona super, ai peste la greu.
Sa te informezi pt ca exista o zona destul de mare care e rezervatie naturala si in care nu ai acces de cat ... complicat.
Dar in zona permisa unde spuneam, la restaurant pe terasa, daca stai cateva minute vezi carci de bibanei chiar unii barosani, mai curajosi... bassi.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 15 Mai 2011, 19:43

Multumesc.
De unde se poate lua permis si la ce costuri?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 15 Mai 2011, 19:53

Leba, nu stiu, eu am statut de membru de onoare la cateva asociatii si cand merg acolo am invitatie si legitimatie la clubul/ asociatia respectiva.
Eu particip si la concursurile lor, la care de regula, la cele de amploare sunt invitat.
Anul acesta inca nu am fost la nici un concurs.
Dar zona PERUGIA, MACERATA, VITERBO, TERNI, ...sunt zonele cele mai interesante, SUNT PRIMELE 3, sunt zone in care am participare si frecventa mai mare.
Pot sa ma interesez dar asta in saptamana care vine si voi vedea.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 15 Mai 2011, 19:53

Leba scrie:Multumesc.
De unde se poate lua permis si la ce costuri?
Leba, o sa iti fie destul de nasol sa mergi sa iti faci permisul de unul singur, as putea sa iti explic dar o sa fie dificil ... cel mai bine ar fi daca ai lua legatura cu marinica (e aici pe forum) si poate iti explica el mai multe ...

permisul pentru Lazio te va costa 22,72 euro pe care de fapt trebuie sa ii platesti la posta ... dar trebuie sa completezi acolo un fel de formular cu numere de cont si alte minuni de genul asta ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 15 Mai 2011, 20:44

O zona super pt spinning este lacul Fiastra, se gaseste clean, biban si pastrav, pe langa alte specii interesante.
Nu stiu ce posibilitate ai sa ajungi in acea zona. Eu te pot indruma, daca stii limba, te pot pune in legatura chiar cu un bun prieten care te poate ajuta mult acolo. Iti pot face rezervare la un agro turistic, la casette, acolo dorm eu de obicei, se mananca grozav, peisaj mortal, oameni care iubesc f tare natura, multe animale, enorm de mult peste. Este bine sa eliberezi totul, eu asa procedez, desii ei spun ca poti sa si opresti. Se prinde bine la vobler clean de toate marimile, chiar si exemplare la peste 2 kg, biban, dar eu nu am prins mari, dar mult, si cateodata daca ai noroc, pastrav, exemplare de neuitat, indigeni, dar poate si de alte feluri.
Daca vrei sa mergi cel mai important e sa te informezi la vreme. Eu am gasit frig cateodata si in iunie, spre ex. anul trecut in iunie si chiar pe la jumatea lunii a fost frig, ploaie si am aflat ca nu de mult se luase zapada.
Daca ai avea posibilitatea in iulie sa mergi, sigur ai face si pe dracu sa revii in zona.
E ceva ce nu ai mai vazut. Incepand de la oamenii pe care ai sa-i intalnesti, pana la pescuit, mancare si toate cele. Se gaseste din abun denta bun simt....
Nu departe este MACERATA.. o zona plina de tot ce vrei...in primul rand istorie la greu... vestigii, orasele super organizare, eleganta si multe alte lucruri de bun simt...
Lacul o sa-ti lase o amintire de neuitat. Daca ajungi cauta gurile raurilor care alimenteaza lacul, sunt cateva si pe un mal si pe celalalt mal... acolo poti vedea cu ochiul liber in limpezimea apei, nesimtire de peste, sunt aglomerari incredibile....

Scrie răspuns