Pescuit in Laponia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pescuit in Laponia
Va invitam sa participati
joi, 21.10.04, ora 18
la prezentarea
"Pescuit in Laponia, Suedia"
In sala Grigorescu a Hotelului Continental Bucuresti (Calea Victoriei 56)
Intrarea libera, cafea si bauturi racoritoare incluse, parcarea dificila
Prezentarea, insotita de filme si fotografii, va fi sustinuta de
Greger Jonsson
consilier pescuit si piscicultura, proiecte EU
organizatorul campionatelor Europene si Mondiale de Pescuit
probabil cel mai bun cunoscator al posibilitatilor de pescuit in Laponia
www.laplandfishing.com
David Lindmark
ghid de pescuit si outdoor Laponia
www.lugnetfishing.com
Patrick Axelsson
distribuitor echipamente de pescuit
www.fiskebiten.se
la prezentarea
"Pescuit in Laponia, Suedia"
In sala Grigorescu a Hotelului Continental Bucuresti (Calea Victoriei 56)
Intrarea libera, cafea si bauturi racoritoare incluse, parcarea dificila
Prezentarea, insotita de filme si fotografii, va fi sustinuta de
Greger Jonsson
consilier pescuit si piscicultura, proiecte EU
organizatorul campionatelor Europene si Mondiale de Pescuit
probabil cel mai bun cunoscator al posibilitatilor de pescuit in Laponia
www.laplandfishing.com
David Lindmark
ghid de pescuit si outdoor Laponia
www.lugnetfishing.com
Patrick Axelsson
distribuitor echipamente de pescuit
www.fiskebiten.se
prezentarea interesanta, baietii din sudia de gasca
dupa "prezentare", adica o succesiune de poze completata cu explicatii, a urmat un film despre potentialul de pescuit al zonei
foarte interesant
preturile avansate de baieti: de la 100 euro pe zi in jos ( casa, masa, marca, motor, masina )
nu include serviciile de ghid - 200 euro/zi, necesare in primele 1-2 zile daca vrei sa cunosti zona de pescuit
prezentarea interesanta, baietii din sudia de gasca
dupa "prezentare", adica o succesiune de poze completata cu explicatii, a urmat un film despre potentialul de pescuit al zonei
foarte interesant
preturile avansate de baieti: de la 100 euro pe zi in jos ( casa, masa, marca, motor, masina )
nu include serviciile de ghid - 200 euro/zi, necesare in primele 1-2 zile daca vrei sa cunosti zona de pescuit
acu preturile sunt un pic exagerate... am povestit cu Yoda si zicea ca 1500eu/luna iti ajung arhisuficient. In privinta ghizilor... daca nu prea ai bani, poti face rost de informatii complete de la romanii pescari ce au mai fost pe acolo si , asfel fentezi o parte din acele cheltuieli.. Mai mult ajungi sa cheltuiesti pe drum, asa ca e "rentabil" sa stai cat mai mult acolo..
Oricum intentionez sa ajung si eu acolo peste doua veri. Unde ai sanse sa prinzi lipani la 45cm frecvent pana faci febra musculara, nemapovestind de pastravi, bibani si stiuci atat la musca! cat si la sinning...
Oricum intentionez sa ajung si eu acolo peste doua veri. Unde ai sanse sa prinzi lipani la 45cm frecvent pana faci febra musculara, nemapovestind de pastravi, bibani si stiuci atat la musca! cat si la sinning...
A fost interesant.
Cred ca pretul este destul de bun, include cazare, 3 mese pe zi, permisele de pescuit... deci e rezonabil.
Ma gandesc ca daca ajungi acolo si-ti aranjezi singur unde sa stai si cumperi permisele ajungi la vreo 50-70 euro pe zi dar pierzi o zi doua pana faci faci aranjamentele deci s-ar putea sa se compenseze daca ai de gand sa stai o saptamana.
Cred ca pretul este destul de bun, include cazare, 3 mese pe zi, permisele de pescuit... deci e rezonabil.
Ma gandesc ca daca ajungi acolo si-ti aranjezi singur unde sa stai si cumperi permisele ajungi la vreo 50-70 euro pe zi dar pierzi o zi doua pana faci faci aranjamentele deci s-ar putea sa se compenseze daca ai de gand sa stai o saptamana.
- costica_fishing
- veteran
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
Am fost anul asta iunie iulie, doua saptamini, este super.Nuse cer vize de cit cea de sanatate. Plecare de la Budapesta, cu avionul, la Stockholm alt avion pina la Asele, Vilhelmina apoi in nord cca doua ceasuri de rulaj pe super soselele Suedeze, impreuna cu ghidul care ne-a asteptat la aeroport.Pescuit cu vobler pe riu si lacuri la ceilalti pesti mai putin stiuca cu microvoblere de pina in 3cm. Stiuca cu vob. 10-15cm.Ca surpriza pescuitul lipanului la microvoblere a demonstrat superioritatea acestuia fata de muste. La vob s-au luat si mai multi dar si mai mari lipani, amestecati cu pastravi de expozitie, bibani, rosioare de peste 2,5kg.stiuci tot la microvoblere cu struna protectoare, ca altfel...de potisa ai surprize.La plecare am lasat toate vob. suedezului, care se pare ca si-a schimbat cu mult optica pescuitului.Am facut si o caseta dar cam ca incepatorii,de nu prea a avut cine sa stea cu camera. Cel mai mult mi-a placut pescuitul pe Voimun, un super riu, si am gasit si cabana chiar pe mal. E super. Dady.