daca nu imi dau autorizatie pe un astfel de motiv, tot am sa pescuiesc
astept cu interes sa vina cineva sa ma intrebe pe urma de autorizatie
Pescuit in jud. Dambovita
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Baieti,
Se pare ca nu se da voie pentru ca toata zona a fost facuta parc national si ca atare nu se pescuieste(decat de cine are relatii, va dati seama). Am fost acum un an la Directia Silvica Targoviste si am intrebat dar am fost respins spunandu-mi-se ca permise s-au dat dar doar in prima partea a sezonului si ca acum s-ar fii inchis pescuitul acolo. Sa vedem ce or sa zica si anul asta in martie sau aprilie, ca ma duc iar la ei. Daca aveti informatii in plus va rog sa-mi spuneti si mie. Si va mai rog pe cei care au pescuit pina acum in Pecineagu sa imi spuna si mie de unde se ia permis, cum e cu pestele acolo...etc
Salut
Se pare ca nu se da voie pentru ca toata zona a fost facuta parc national si ca atare nu se pescuieste(decat de cine are relatii, va dati seama). Am fost acum un an la Directia Silvica Targoviste si am intrebat dar am fost respins spunandu-mi-se ca permise s-au dat dar doar in prima partea a sezonului si ca acum s-ar fii inchis pescuitul acolo. Sa vedem ce or sa zica si anul asta in martie sau aprilie, ca ma duc iar la ei. Daca aveti informatii in plus va rog sa-mi spuneti si mie. Si va mai rog pe cei care au pescuit pina acum in Pecineagu sa imi spuna si mie de unde se ia permis, cum e cu pestele acolo...etc
Salut
Cand am avut patania cu pricina nu era inchis nimic pentru ca altfel nu bateam drumul de pomana. Sunasem cu doua zile la ocol in Moroieni si mi-au spus " da domne e deschis, veniti si va dam permise". Mai degraba le-a inchis Dumnezeu mintzile.
Parc national pe dracu sa-i pieptene. Pai in Retezat pe Raul Mare nu se pescuieste?
Parc national pe dracu sa-i pieptene. Pai in Retezat pe Raul Mare nu se pescuieste?
Da, se pare ca de anul trecut nu mai dau voie. Si eu ma mir de ce nu se da voie mai ales ca si in alte parcuri nationale(sau naturale) din tara se pescuieste. Desi se pare ca in prima parte a sezonului s-a dat voie pentru ca apoi sa se stopeze. Asta nu inseamna ca nu se pescuieste dar nu in lac, pe ialomita pina la intrarea in lac dar e foarte stramta si nu merge decat eventual la musca sau pestisor(asta daca nu te vede vreun padurar sau vreun politist din cei care patruleaza toata ziua cu Aro pe acolo!). Puteau foarte bine sa ma prinda si pe mine ca am dat in lac fara sa stiu ca nu e voie dar am avut bafta ca n-au trecut atunci, oricum in zona sunt interese inalte, cativa baroni locali si-au extins sfera de interes in zona, ma refer la ce-o sa devina zona dpdv turistic peste cativa ani. Lacul are adevarati monstri din cate am auzit, dupa unele spuse sunt pastravi de peste 6 kg acolo. Abia astept sa se faca primavara sa merg la directia silvica TGV si sa intreb despre pescuit acolo, imi iau permis pe un an sa nu mai am bataie de cap dupa aceea, totul e sa vrea sa-mi dea! Daca careva stie mai multe si poate sa ne ajute cumva sa ne scrie....
Dan:frumosi pastravi ai pozat pe site-ul BerTi,unde au fost prinsi si cand?Sau e secret? 

Michael va recomanda Regulamentul forumului