pescuit in grecia.....
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pescuit in grecia.....
am si eu o intrebare.....ce se prinde in grecia pe mare si la ce as putea sa dau...si acum nu stiu ce lanseta sa mi iau ...una sanatoasa...su una mai fragila...de rapitor ma refer....ce fel de momeala sa folosesc ...merge la metale ...?
da....pescari....
-
- utilizator constant
vorbeste cu localnicii, eu unul n-am vazut pe nimeni cu table. au o varietate care seamana foarte mult cu chefalul de la noi, ala mananca paine de rupe, la suprafata. dorada, barbunia, lupul de mare, stavrid sau alte specii "culinare" se pescuiesc in larg, evident la plasa. grecii sunt mai braconieri ca noi, se risca si pescuies si in prohibitie.
merg frecvent in sithonia, unde sunt zone foarte bune pt scufundari. de cateva ori am recuperat de pe fund si monturi similare cu cele folosite la noi la guvide, carligele ceva mai mari.
la mal majoritatea speciilor de pesti sunt de un colorit incredibil. n-as putea pune in farfurie un asemenea peste dar am vazut greci mai in varsta care ii pastrau.
intreaba si de permisul de pescuit ca s-ar putea sa ai surprize tare neplacute.
merg frecvent in sithonia, unde sunt zone foarte bune pt scufundari. de cateva ori am recuperat de pe fund si monturi similare cu cele folosite la noi la guvide, carligele ceva mai mari.
la mal majoritatea speciilor de pesti sunt de un colorit incredibil. n-as putea pune in farfurie un asemenea peste dar am vazut greci mai in varsta care ii pastrau.
intreaba si de permisul de pescuit ca s-ar putea sa ai surprize tare neplacute.
Carping Club
Re: pescuit in grecia.....
[quote="eddytare"]am si eu o intrebare.....ce se prinde in grecia pe mare si la ce as putea sa dau...si acum nu stiu ce lanseta sa mi iau ...una sanatoasa...su una mai fragila...de rapitor ma refer....ce fel de momeala sa folosesc ...merge la metale ...?[/quote]
Hai sa mai scriu odata , desi nu se leaga de nimeni he!he!
In perioada asta mai dificil cu spinu . La table poti sa iei o dracie care seamana cu bibanu , are o pata albastra pe burta si dungi maronii inchise verticale , intra pe table mici 4-5cm , da nu-i rentabil , pentru inceput merge insa . Lup de mare nu stiu cit au pe acolo , in tot cazu ala ii mai dificil de luat , si ai nevoie de scule cit de cit .
Distractiv in perioada asta ii calmaru la spin . Bat usor , mono de 20-25 sau textil ( mai cu grija ) frina deschisa , naluci gasesti acolo ( intrebi ) . Se pescuieste noaptea de pe mal , in zonele luminate ( nu si poluate insa ) , atentie ca stropeste cu cerneala , si tinteste bine dracia . Frina deschisa , animalu se deplaseaza prin propulsie , citeodata are starturi bune rau plus daca stai prea strins isi poate rupe bratele . Mincioc obligatoriu , eu am scos si cu mina , da risti un jet de cerneala in fata .
Intreaba de permis si nu pune mina pe orice peste care-l prinzi , intreaba inainte .
Fir Intins!!!
Hai sa mai scriu odata , desi nu se leaga de nimeni he!he!
In perioada asta mai dificil cu spinu . La table poti sa iei o dracie care seamana cu bibanu , are o pata albastra pe burta si dungi maronii inchise verticale , intra pe table mici 4-5cm , da nu-i rentabil , pentru inceput merge insa . Lup de mare nu stiu cit au pe acolo , in tot cazu ala ii mai dificil de luat , si ai nevoie de scule cit de cit .
Distractiv in perioada asta ii calmaru la spin . Bat usor , mono de 20-25 sau textil ( mai cu grija ) frina deschisa , naluci gasesti acolo ( intrebi ) . Se pescuieste noaptea de pe mal , in zonele luminate ( nu si poluate insa ) , atentie ca stropeste cu cerneala , si tinteste bine dracia . Frina deschisa , animalu se deplaseaza prin propulsie , citeodata are starturi bune rau plus daca stai prea strins isi poate rupe bratele . Mincioc obligatoriu , eu am scos si cu mina , da risti un jet de cerneala in fata .
Intreaba de permis si nu pune mina pe orice peste care-l prinzi , intreaba inainte .
Fir Intins!!!
Re: cam......
[quote="eddytare"]pai 200e.....5zile transport si micul dejun[/quote]
200 numa transport si cazare , nu prea inteleg ?
Fir Intins!!!
200 numa transport si cazare , nu prea inteleg ?
Fir Intins!!!
daca ai vrut sa faci un joc de cuvinte,ai reusitpikeman scrie:edytare ii tare ofertadistractie placuta

dar daca te-ai referit concret la pretul excursie te inseli,oferta nu este chiar asa de atractiva.
oricum este mai bine pe cont propriu.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.