pescuit in Germania - Berlin

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

rine
veteran
veteran

Re: pescuit in Germania - Berlin

Mesaj de rine » 07 Aug 2014, 18:47

mah..noi vrem ca la ei, da' sa fie ca la noi..cum se zice ..."adaptat specificului local"
aia,de ce nu-si permit anumite chestii?
se dau niste amenzi de te kaci pe tine.
in pozele ale cu mii de peturi incasau amenzi si producatorii de mizerie dar si aministratorii apei indiferent cu-i apartinea.
nu-i nici la ei paradisul. cel putin din punctul meu de vedere.
ce nu se spune;
vrei gratar cu pretenii in aer liber si campare la cort? iei mata legatura cu proprietarii vaii, padurii sau pasunii care-ti face cu ochiul ,anunti cati suntem, cat stam si ne programam..peste un vichend ,douo,in funchtie de "incarcare",
plooua..pa! nesansa ta.
ne suparam ca nu ne mai lasa aia in Delta cu cortul(eu sunt fleasca :wallbash: )
ca fac curat..ca d'aia; sa-si faca braconierii de cap, ca sa-ngrasam proprietarii de pensiuni...d,alea,d,alea..
acum trei sau patru ani..am fost cu 6 nemtalai in Delta. sa le-ntorc..iesirile in aer liber.
acte la arbbd..tot tacamul si la drum..
nene..popas de noapte pe mal de canal..toata lumea jos!
da, avem voie?a-ti vorbit cu proprietarul? ne lasa?cat ne costa?
jos si fuga dupa lemne.
da' a-ti vorbit cu proprietarul de lemne? cate avem voie sa luam?cat ne costa?
trece o barca mai aratoasa botezata POL.
frenezie in tabara..POLIZAI,POLIZAI,,n-au mai fost in stare de nimic.
sunt multe de spus...
decat asa mai bine ma las..
p.s.@ adi g...pe la inceputurile tale pe aici sau in DE (nu mai stiu exact dar retin gandul cu; asa nu )parca aveai o poza pusa c-o intitulare ceva de genul "la pescuit de salau cu ochii in patru dupa politie"
erai mai ROMAN atunci nu-i asa? :lol: :lol: :lol:

eu chiar nu vreau asta. mai bine ma las.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Aug 2014, 19:19

rine scrie: p.s.@ adi g...pe la inceputurile tale pe aici sau in DE (nu mai stiu exact dar retin gandul cu; asa nu )parca aveai o poza pusa c-o intitulare ceva de genul "la pescuit de salau cu ochii in patru dupa politie"
erai mai ROMAN atunci nu-i asa? :lol: :lol: :lol:
scuze... :oops: :oops:
stiam eu ceva dar tu erai implicat altfel;

"mersi baietzi! :)
am fost sambata si duminica in locul asta, cate 2 - 3 ore... si am fost controlatzi de 4 ori!!! de 3 ori de echipe diferite de controlori si o data de politzie..... de ce? braconeaza rusii si romanii intr-o veselie.... au povestit controlorii aia niste chestii de m-am crucit.... plase, japca... :(
credeam ca probleme de genul asta sunt departeeeee... :)"

sorry! :oops:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 07 Aug 2014, 22:38

astia au garantie la peturi.... multi boschetari castiga bani cu adunatul peturilor si a dozelor de aluminiu.... 25cent bucata... :lol: ar fi curatat lacurile alea cat ai zice "peste" :lol: :lol: :lol:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 08 Aug 2014, 06:38

Si la noi strang boschetarii peturi, insa de cele mai multe ori din cosul de reciclat sau de la ghena :lol:
Urasc atarnatorii!

Scrie răspuns