pescuit in februarie

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mitucatalin
junior
junior

pescuit in februarie

Mesaj de mitucatalin » 30 Ian 2008, 13:56

buna ziua dragi pescari
as vrea va rog sa-mi spuneti si mie acum unde se poate face o partida de pescuit sambata , duminica in bucuresti sau pe langa
fire cat mai intinse!!! :) :) :)

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 30 Ian 2008, 14:18

si pe mine ma intereseaza.
inca nu mi-a iesit permisul, ca ma duceam la Dunare...sa vad cum inoata twisterele, unicul meu vobler, 4-5 oscilante... sa fac lansari... etc... :D

curajosii: gheata mai tine? sau e bine sa ai 2-3 lumanari?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Ian 2008, 14:59

Unde poti pescui in Buc? Pai incearca pe Herastrau. Nu stiu daca mai e ghiata sau nu, dar oricum acum 2 saptam era plin de pescari la copca. Nu le cerea nimeni nici un permis...abia din primavara isi trimite Mitica Puscarie Dragomir Balamuc oamenii acolo sa taie chitante. Pana atunci, trai neneaca!
Poti incerca si in Parcul Tineretului, stiu ca se platea o taxa de cateva sute de mii si se lua si stiuca, biban, caras etc. Pe IOR nu iti recomand sa mergi, acolo se braconeaza in draci si nu te lasa nici cu taxa platita sa dai unde vrei tu si la orice specie de peste! Un amic de-al meu in 2006 a platit chipurile pentru rapitor si nu l-au lasat sa dea la crap.

Scrie răspuns