Pescuit de stiuca in Delta

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Radu Comanici
utilizator nou
utilizator nou

Pescuit de stiuca in Delta

Mesaj de Radu Comanici » 12 Apr 2005, 14:12

Salutare la toti
Sunt membru nou al site-ului si pescar incepator. Nu radeti!
Si ca orice incepator am nevoie de ajutor.
In vara as dori sa fac o partida de pescuit cu ceva rude in Delta si in ceea ce priveste pescuitul nici ei nu sunt mai vrednici ca mine. Si ca sa ne facem viata si mai grea am hotarat sa prindem stiuca
Acum intrebarile
Unde se poate prinde bine stiuca in delta dunarii si bine inteles sa fie si legal?
De unde poti face rost de o legitimatie de pescuit in delta de o saptaman si cam cat costa?
De ce scule (lanseta mulineta fir si momealasau blinker)
Cu ce m-am "dotat" pana acum este o lanseta de 2,70m de la Balzer cu varf de fibra de sticla o mulineta de la Cormoran parca Sinus BR-5Ai se cheama fir impletit si cateva blinkere mai mari si mai mici din cupru si inox. Cam atat
de ce ar mai fi nevoie sau ce este in plus
Astept un ajutor de la voi poate in toamna pun poza pe site cu stiuca cea mare :lol:
Merci mult

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 13 Apr 2005, 07:38

Bine ai venit
La toate intrebarile ai raspusurile pe forum la diverse topicuri
Dupa mine anul acesta in Delta va fi unul bun pentru stiuca .
Locatia ti-o vei alege in functie de informatiile pe care le vei strange pana atunci.
Locatii clasice sunt:
- zona Uzlina, zona Mila 23, zona Crisan, zona Matita etc
Bugetul difera in functie de pretentiile pe care le ai ( cazare masa barci motorizare si mai ales indrumator)

Valer
junior
junior

Re: Pescuit de stiuca in Delta

Mesaj de Valer » 27 Apr 2005, 07:39

[color=green][quote="Radu Comanici"]Salutare la toti
Sunt membru nou al site-ului si pescar incepator. Nu radeti!
Si ca orice incepator am nevoie de ajutor.
In vara as dori sa fac o partida de pescuit cu ceva rude in Delta si in ceea ce priveste pescuitul nici ei nu sunt mai vrednici ca mine. Si ca sa ne facem viata si mai grea am hotarat sa prindem stiuca
Acum intrebarile
Unde se poate prinde bine stiuca in delta dunarii si bine inteles sa fie si legal?
De unde poti face rost de o legitimatie de pescuit in delta de o saptaman si cam cat costa?
De ce scule (lanseta mulineta fir si momealasau blinker)
Cu ce m-am "dotat" pana acum este o lanseta de 2,70m de la Balzer cu varf de fibra de sticla o mulineta de la Cormoran parca Sinus BR-5Ai se cheama fir impletit si cateva blinkere mai mari si mai mici din cupru si inox. Cam atat
de ce ar mai fi nevoie sau ce este in plus
Astept un ajutor de la voi poate in toamna pun poza pe site cu stiuca cea mare :lol:
Merci mult[/quote][/color]

Pentru RADU COMANECI

BINE AI VENIT IN INTRE PESCARI !!!! :lol:

Spune-mi cum vrei sa mergi in Delta ? :?:
Ai mai multe variante : mergi cu masina pina la Tulcea ,o lasi in parcarepe faleza si ei o cursa rapida pana la Mila 23 samd, mergi cu masina pina la Murighiol sau Dunavat o lasi la o pensiune unde o sa cazezi si te duce de la pensiune cu barca, sau daca sunteti mai multi puteti inchiria un hotel plutitor pentru 3,4 zile 8) .
Daca i-ti convine una din variante i-ti pot impartasi din experienta. :idea:

Tinem legatura!! :wink: FIR INTINS !!!

Scrie răspuns