Pescuit.........cu bun simt!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pescuit.........cu bun simt!
Salut buni pescari,de multe ori in cadrul acestui site am intrebat pe diversi pescari cit peste
ar vrea sa prinda si cit peste iar satisface sa vada in juvelnic?Vad tot mai multi pescari ca se pling de
baltile lor pe care merg la pescuit ar vrea sa prinda peste din ce in ce mai mult nu se mai multumesc cu
cit prind.Nu vreau sa fiu rautacios cu pescari dar toata lumea cit de mult ar prinde nu se gindeste sa
opreasca atit cit ii trebuie de consum restul poate sa-l elibereze si sa spuna ca distractia a fost pe
masura.Toata lumea se gindeste la cantitate sa fie cit mai mare si multa dar nu am auzit pe nimeni am
prins azi 20 de kg.de peste si am eliberat 10 kg.pentru ca de atit aveam nevoie.As vrea sa incurajez
aceasta idee eu zic ca e un lucru bun dragi pescari.Astept raspunsurile voastre dar inca o data nu vreau
sa fiu rautacios cu nimeni nu fac nici un fel de aluzii la nimeni.Niklai.
ar vrea sa prinda si cit peste iar satisface sa vada in juvelnic?Vad tot mai multi pescari ca se pling de
baltile lor pe care merg la pescuit ar vrea sa prinda peste din ce in ce mai mult nu se mai multumesc cu
cit prind.Nu vreau sa fiu rautacios cu pescari dar toata lumea cit de mult ar prinde nu se gindeste sa
opreasca atit cit ii trebuie de consum restul poate sa-l elibereze si sa spuna ca distractia a fost pe
masura.Toata lumea se gindeste la cantitate sa fie cit mai mare si multa dar nu am auzit pe nimeni am
prins azi 20 de kg.de peste si am eliberat 10 kg.pentru ca de atit aveam nevoie.As vrea sa incurajez
aceasta idee eu zic ca e un lucru bun dragi pescari.Astept raspunsurile voastre dar inca o data nu vreau
sa fiu rautacios cu nimeni nu fac nici un fel de aluzii la nimeni.Niklai.
Salut NIK!
Ce mai faci?!
Lucrezi pe 2 fronturi??(prietenii stiu de ce!!:))
La urma urmei nu este vorba doar de cantitatea de peste prins ci si de respectul fata de natura si peste.
Nu cred ca se pot compara 5-6 KG de peste de calitate (somn, salau, stiuca,biban, crap...) prins in 40 de pesti, cu 12 kg prinse in 2 pesti.
Degeaba pescuiesti "Catch&Release" daca lasi un maldar de gunoaie dupa tine.
Degeaba pescuiesti cu plumbi ecologici si cu un singur carlig daca intinzi 30 de lansete pe malul apei.
Degeaba faci excursii de pescuit cu cortul in mijlocul naturii daca tu te imbeti si faci ca toate animalele.
Si as putea continua asa pe multe pagini...
Daca suntem pescari si respectam antura ar trebui sa fim intrutotul.
Nu luati ce nu aveti neparate nevoie, nu distrugeti ce puteti admira, nu ucideti doar din placerea de a ucide!!!!
Ce mai faci?!
Lucrezi pe 2 fronturi??(prietenii stiu de ce!!:))
La urma urmei nu este vorba doar de cantitatea de peste prins ci si de respectul fata de natura si peste.
Nu cred ca se pot compara 5-6 KG de peste de calitate (somn, salau, stiuca,biban, crap...) prins in 40 de pesti, cu 12 kg prinse in 2 pesti.
Degeaba pescuiesti "Catch&Release" daca lasi un maldar de gunoaie dupa tine.
Degeaba pescuiesti cu plumbi ecologici si cu un singur carlig daca intinzi 30 de lansete pe malul apei.
Degeaba faci excursii de pescuit cu cortul in mijlocul naturii daca tu te imbeti si faci ca toate animalele.
Si as putea continua asa pe multe pagini...
Daca suntem pescari si respectam antura ar trebui sa fim intrutotul.
Nu luati ce nu aveti neparate nevoie, nu distrugeti ce puteti admira, nu ucideti doar din placerea de a ucide!!!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
Pescuit.....cu bun simt
Iti multumesc domnule Armand pentru raspuns dar vad ca si tu citesti pe doua fronturi.Nu am stiu ca este interzis sa scriu acelasi articol si pe alte site-uri de aceasi specialitate.Alta data am sa ma conformez.Imi pare totusi bine ca mesajul meu a ajuns la cititori acestui site si sunt interesati de ce am scris eu acolo aste e bine.Cu stima si respect Niklai.(Prietenii stiu de ce trageti cu ochiu si pe alaturi) 

- vijelie
- veteran
Re: Pescuit.....cu bun simt
niklai scrie:Iti multumesc domnule Armand pentru raspuns dar vad ca si tu citesti pe doua fronturi.Nu am stiu ca este interzis sa scriu acelasi articol si pe alte site-uri de aceasi specialitate.Alta data am sa ma conformez.Imi pare totusi bine ca mesajul meu a ajuns la cititori acestui site si sunt interesati de ce am scris eu acolo aste e bine.Cu stima si respect Niklai.(Prietenii stiu de ce trageti cu ochiu si pe alaturi)
salut,eu prind cat pot si nu eliberez decat pestele sub masura

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Cred ca te-ai exprimat gresit! Orice pescar vrea sa PRINDA!, dar asta nu implica si halirea (comercializarea!?,fotografierea genocidului) capturilor!
Stiu ca sint un optimist dar mie imi pare ca, putin cite putin, mentalitatea unor pescari se schimba. Vorbesc de aia cu undite si lansete! Daca fiecare da exemple celor din jur...poate!
Stiu ca sint un optimist dar mie imi pare ca, putin cite putin, mentalitatea unor pescari se schimba. Vorbesc de aia cu undite si lansete! Daca fiecare da exemple celor din jur...poate!
- vijelie
- veteran
dragos_g scrie:Cred ca te-ai exprimat gresit! Orice pescar vrea sa PRINDA!, dar asta nu implica si halirea (comercializarea!?,fotografierea genocidului) capturilor!
eu pescuiesc cu o singura scula, fie ea lanseta sau unditza.Asa ca ....prind cat pot

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!