Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Bogdan25
- junior

-
pescardeclean
- utilizator constant

Eu nu as fi atat de transant ca si tine in problema AJVPS, oricare ar fi aceasta. Si eu am fost foarte suparat pe ei, dar sa stii ca sunt oameni de calitate si la ei. Este optiunea fiecaruia daca se afiliaza la o asociatie sau la alta. nu e bine sa-i jignim.
PS: Nu mai sunt membru AJVPS de doi ani. Asta ca sa nu crezi ca incerc sa ma apar!
Sper ca nu o sa iscam o polemica pe tema asta. Rspectele mele
-
misulian
- utilizator constant

-
Pacat ca oamenii aia de calitate ai ajvps-ului nu fac parte din conducere, or fi muncitori de rand care duc tot greul in spate si sefi lor culeg roadele.
Spre exemplu: In MM ajvps practica si bonuri de zi cu urmatoarele preturi(sm trecut si anul 2008 spre comparatrie):
2008
bon de zi daca ai vizat carnetul de membru pe rauri ses ------------20 RON
bon de zi daca NU ai vizat carnetul de membru pe rauri ses ------- 25 RON
2009
bon de zi daca ai vizat carnetul de membru pe rauri ses -----------25 RON
bon de zi daca NU ai vizat carnetul de membru pe rauri ses ------ 50 RON
si sa nu uitam ca 2009 este un an de criza !!!
Va las pe voi sa "presupuneti" de ce s-a dublat pretul in cazul celor care nu au vizat sesul.
Pentru lamurire, bonul de zi practicat de ajvps MM este valabil pe amenajarile(beltile) lor din judetul MM
Numai bine !
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.
-
Fario_nebunu
- veteran

misulian scrie:Pacat ca oamenii aia de calitate ai ajvps-ului nu fac parte din conducere, or fi muncitori de rand care duc tot greul in spate si sefi lor culeg roadele.
Spre exemplu: In MM ajvps practica si bonuri de zi cu urmatoarele preturi(sm trecut si anul 2008 spre comparatrie):
2008
bon de zi daca ai vizat carnetul de membru pe rauri ses ------------20 RON
bon de zi daca NU ai vizat carnetul de membru pe rauri ses ------- 25 RON
2009
bon de zi daca ai vizat carnetul de membru pe rauri ses -----------25 RON
bon de zi daca NU ai vizat carnetul de membru pe rauri ses ------ 50 RON
si sa nu uitam ca 2009 este un an de criza !!!
Va las pe voi sa "presupuneti" de ce s-a dublat pretul in cazul celor care nu au vizat sesul.
Pentru lamurire, bonul de zi practicat de ajvps MM este valabil pe amenajarile(beltile) lor din judetul MM
Numai bine !
Pai cred ca au marit pretul de la 25 la 50 lei pentru ca au mai putini membri cotizanti, au inceput pescarii sa inteleaga ca e o escrocherie si se orienteaza spre concurenta!
-
GigiBM
- junior

Am fost si eu ieri in dorul lelii pe la Ajvps MM sa vad cum pot pescui legal doar pe barajul Firiza.
Daca vreau asa ceva trebuie sa platesc 71 lei cotizatia plus 75 taxa de spinning pe respectiva apa.
Concluzie: ii las pe ei (cei de la conducerea ajvps sa pescuiasca), deci e clar nu mai au membri cotizanti, sau treaba lor eu nu dau 146 lei doar pt un lac

-
MihaiV
- Moderator

si daca pescuiesti doar cu permisul ANPA ce crezi ca ti se va intampla?
-
Fario_nebunu
- veteran

MihaiV scrie:si daca pescuiesti doar cu permisul ANPA ce crezi ca ti se va intampla?
Buna intrebare. Chiar daca paznicul va avea de obiectat macar nu poti fi amendat. Ci doar cicalit verbal. Nu esti insa braconier, asta e clar.
-
JONES
- veteran

-
Pe harababura asta imi trebuie sa am numai o hartie si nu au ce sa imi faca. Deci cu un permis ANPA o sa pescuiesc fara greturi pe orice lac am pofta. Daca se baga in seama o sa le spun ca nu stiam ca au sa nu ei dreptul sa ia taxa (culmea ca de multe ori chiar nu au dreptul) si daca e pana acolo o sa plec daca nu ma pot intelege cu ei.
the angler is catching xxx, not by the lure
-
MihaiV
- Moderator

ba mai bine sa plece ei!

-
Fario_nebunu
- veteran

MihaiV scrie:ba mai bine sa plece ei!

Exact! Daca paznicul e "unhappy" de prezenta mea pe acea apa, ii dau adresa postala, mailul si telefonul ANPA si sa se certe cu ei, sa discute pana se lamureste ce si cum. Ce bine ar fi sa creeze ANPA o "linie rosie" de telefon unde sa ii se poate adresa intrebari, sesizari, 16 ore din 24.