pescarul amator,un nou inceput.

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 26 Mai 2011, 21:32

Nemernic scrie:ionutz, nu te mai obosi degeaba :wink: ... omu a intrat la caterinca..... probabil de pe vreun alt forum :)

maryo, da tati.... niste mamaliga-n wobler merge de minune la obletii tai :wink:

Chiar crezi?
Mai sunt si pescari incepatori de buna credinta .
Dupa felul in care a formulat intrebarile cred ca este un om corect si de bun simt si sunt convins ca ar trebui ajutat.

maryo
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de maryo » 27 Mai 2011, 14:27

Azi am fost la un magazin de pescuit si am vazut niste lansete destul de bune dupa cum mi-z zis vanzatorul,dar inca nu vreau sa imi iau teapa cu vreo lanseta,asa ca mai astept ideile dumneavoastra pentru cam ce fel de lanseta ,mulineta si vobler mi-ar trebui la clean.
Ms ionutz13 ca mi-ai raspuns :wink:

Nemernic
veteran
veteran

Re: pescarul amator,un nou inceput.

Mesaj de Nemernic » 27 Mai 2011, 14:40

maryo scrie:In vobler mai pun momeala ceva?
Mi-ar trebui o alta lanseta cu mulineta ?Voblerul va trebui legat direct de fir ?
APSHD scrie: Dupa felul in care a formulat intrebarile cred ca este un om corect si de bun simt si sunt convins ca ar trebui ajutat.
APSHD .... :oops: .... asa zici tu ? ... Daca totusi insisti :lol1: .... invata-l tu, APSHD, sa puna momeala'n vobler :headbash: si mai spune-i daca tu folosesti mulineta la lanseta ..... ce sa zic ?! .. Spor ! :mrgreen:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

maryo
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de maryo » 27 Mai 2011, 14:56

dupa cum vad,numele tau semnifica ceea ce esti si in realitate :lol:!
Omule eu am venit aicea sa cer niste pareri,iar daca tu nu ai asa ceva nu trebuie sa scrii si sa razi despre altii numai pt ca esti veteran!
Sa-ti readuc bine aminte NICIUN OM NU SE NASTE INVATAT,NICI INTRO MIE DE VIETI NU POTI STI TOTUL asa ca numai baga cu comenturi aiurea,citeste intrebarea de 5 ori si vezi ce am scris!!!
Parerea mea este ca nu ar mai trebui sa jignesti pe toata lumea numai pentru ca nu stie daca se pune "momeala in vobler",dupa cum vad de asta este acest site sa aflam minimul unul de la celalt pt a prinde marea captura,pentru ca maximul nu prea toti nu prea isi dezvaluie secretele

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 27 Mai 2011, 15:25

Dar la mreana ? Tipul ori e tangent (la infinit) cu pescuitul,ori isi bate joc ...maryo,daca tot esti din Buzau ,incearca pe Siriu.E plin de clean si de biban ! Lanseta L sau UL,fire mono de 0,14-0,16 mm,mulineta nu e chiar asa de importanta dar ptr.a echilibra ansamblul(armatei,perinitza,calusarii etc) e bine sa nu fie mai mare de 1500. Voblere :cele mai mici de la Solmo (Hornet sau Tiny ,preferabile dupa mine GT si D sinking caci Tiny sint si floating),Dorado,Ugli .Mai trebuie sa gasesti o barca caci pescuitul de pe mal ,pe Siriu, e aproape imposibil .Poti incerca si cu rotative:Meps,Berti de marimea O;1;2.
A! uitam de mreana !In general la porumb (in lapte sau in conserva) ,coropisnita ,rima groasa, tot felul de brinzeturi fermentate (incearca pe un site francez,ca sint sute de marci dintre care multe dintre ele au costuri care pot depasi usor, pretul per kg, ce esti dispus tu sa dai pe o lanseta,o mulineta,o rola de monofilament si 10 voblere).
Fir intins!

Scrie răspuns