Pescari oradeni?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Pescari oradeni?
Imi spuneti va rog niste lacuri cu taxe mici sau gratis chiar unde se prinde stiuca? ma duc o sapt la Oradea la varumio,am fost la Hanul Pescariilor dar nu am prins doar crap si nu-mi place crapu,parca ai scoate o bucata d lemn,sunt prea lenesi aia. 

!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
Re: Pescari oradeni?
C&R bineinteles 

- Catalin M.
- utilizator constant
din ce am auzit in primavara s-a prins bine stiuca pe Cetariu si Sisterea. lacuri cu taxa dar nu stiu cat e taxa pt spinning. in perioada asta ii posibil sa nu ai loc de crapari...
am fost la cetariu de joi pana duminica la crap,e foarte frumos dar sunt destul de multi pescariCatalin M. scrie:din ce am auzit in primavara s-a prins bine stiuca pe Cetariu si Sisterea. lacuri cu taxa dar nu stiu cat e taxa pt spinning. in perioada asta ii posibil sa nu ai loc de crapari...

- Catalin M.
- utilizator constant
destula, dar fiind lac de crap nu se prea pescuieste..VicToR . scrie:.. este stiuca acolo?...
vezi linkul de mai jos, poate iti este de ajutor
http://www.pescuitbihor.ro/index.php/balti
Catalin M. scrie:destula, dar fiind lac de crap nu se prea pescuieste..VicToR . scrie:.. este stiuca acolo?...
vezi linkul de mai jos, poate iti este de ajutor
http://www.pescuitbihor.ro/index.php/balti
ms mult
-
- veteran
Incearca balta de la Santion . e pe malul drept al Crisului , taxa modica , peste se zice ca este , in taxa primesti si un bonus alimentar , e aproape de Oradea ...la spiningareala tine , ca pe"racoarea "asta sa stai la pasnici (nefiind umbra ) e cam....Comparativ cu Cetariu si Sisterea ...numai in castig esti ...si timp, si bani, si peste !
Mai cere informatii , dar eu asta as alege !
Traseu simplu : Oradea -Santion (la terenul de fotbal -stanga , pana la Cris ) , apoi in jos , pana la balta ! Si pe furtuna intri si iesi usor ...Bafta daca mergi !
Traseu simplu : Oradea -Santion (la terenul de fotbal -stanga , pana la Cris ) , apoi in jos , pana la balta ! Si pe furtuna intri si iesi usor ...Bafta daca mergi !
biban solzos scrie:Incearca balta de la Santion . e pe malul drept al Crisului , taxa modica , peste se zice ca este , in taxa primesti si un bonus alimentar , e aproape de Oradea ...la spiningareala tine , ca pe"racoarea "asta sa stai la pasnici (nefiind umbra ) e cam....Comparativ cu Cetariu si Sisterea ...numai in castig esti ...si timp, si bani, si peste !
un om adevarat! daca vei avea timp liber dau un ciuc radler asa ca intre pescari,ms mult pe informatii,la Cetariu numai merg oricum doar la crap,m-a costat 300 ron iesirea fiind din Tg Mures,drum,taxe,mancare si pe langa benzina care a fost si aia 80 lei.Sageata ma duc acolo unde mi-ai spus

Ms multi! Cu stima si respect Mocan Victor

-
- veteran
Sincer ti-o zic : Nu-s mester in spinningareala ( d-aia @ anem ma besteleste cum vrea el , ca nu-i pot da replica ! ) Dar , mergand la Santion , castigi timp, bani , drum mai putin , si , din ce-am auzit , si peste mai mult ! Nu garantez nimic in legatura cu pestii , dar Cetariu si mai ales Sisterea o cam iau la vale (din pacate pt pescari )...VicToR . scrie:
un om adevarat! daca vei avea timp liber dau un ciuc radler asa ca intre pescari,ms mult pe informatii,la Cetariu numai merg oricum doar la crap,m-a costat 300 ron iesirea fiind din Tg Mures,drum,taxe,mancare si pe langa benzina care a fost si aia 80 lei.Sageata ma duc acolo unde mi-ai spus) pun poze daca prind cv si filmare cu eliberare sa vezi un pescar adevarat.
Ms multi! Cu stima si respect Mocan Victor
Tu hotarasti ce faci ! Eu nu beau decat bere Skol ! Dar vreau varianta" lemon " , sa pot spune ospatarelor : o Skol cu lamaie !!!..
ai si un mp...
cu Crisul nu va prea mandriti deloc
)) numai este peste,dc il evitati? pare destul de misto