PESCARI GORJENI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- ionut-raptor
- senior
Ionut, stiu ca e stiuca multa pe Jiu, dar sunt putini cei care o cauta cu artificiale.Am o cunostinta care spune ca prinde stiuca des la Vladuleni la pod. Eu am prins doar clean acolo.
Sa-mi spui daca prinzi ceva la piata(pe rau, nu in hala
); eu nu pot veni, m-a consemnat nevasta pt. cumparaturi.
ID-ul meu e "bodi1971", tinem legatura.
Sa-mi spui daca prinzi ceva la piata(pe rau, nu in hala

pescari gorjeni
Lungu Victor a scris :
Zona asta m-ar interesa si pe mine in perioada sezonului rece in special. Va rog sa-mi spuneti daca se prinde ceva in zona ! Sper ca nu va suparati ca mai venim si noi Hunedorenii pe-acolo, ca doar suntem vecini de judet - nu?...incearca pe jiu dupa rovinari unde se deverseaza apa calda de la termo sau la turceni .incearca cleanul care cred ca va manca
- ionut-raptor
- senior
Prietene sunteti bineveniti oricand la noi in judet la pescuit.Bine ca mai avem unde pescui si ce pescui,in ciuda braconajului intens din toate zonele.Dupa termocentrala de la Rovinari nu am mai fost de cand s-a pus frigul.Am auzit insa ca se mai prinde clean,oblete.La turceni la apa calda ar trebui sa se mai prinda si cate un somn.Eu insa nu am fost de asta vara.Dar merita sa incerci
pescari gorjeni
Multumesc Ionutz !
Salau nu este in aval de baraj ? ... Sau ceva Mihaltz ?
Salau nu este in aval de baraj ? ... Sau ceva Mihaltz ?
- ionut-raptor
- senior
salau nu este,desi ziceau cei de la filiala ca ar fi populat primavara trecuta cu alevini de salau jiul si balta de la sambotin.dar desigur ca sunt doar obisnuitele minciuni ale lor ,an de an,
nu au populat cu nimic.de mihalt nu am auzit sa se prinda.daca vi la pescuit sa-mi spui te rog si mie ce rezultate ai avut.LA MULTI ANI SI UN AN NOU CU BINE TIE SI TUTUROR COLEGILOR NOSTRII PESCARI<DE PE FORUM SI DIN IN INTREAGA TARA.SI FIR INTINS PE 2008.
nu au populat cu nimic.de mihalt nu am auzit sa se prinda.daca vi la pescuit sa-mi spui te rog si mie ce rezultate ai avut.LA MULTI ANI SI UN AN NOU CU BINE TIE SI TUTUROR COLEGILOR NOSTRII PESCARI<DE PE FORUM SI DIN IN INTREAGA TARA.SI FIR INTINS PE 2008.
ai mai fost de curand pe acolo, a fost cineva?bodi1971 scrie:Ionut, stiu ca e stiuca multa pe Jiu, dar sunt putini cei care o cauta cu artificiale.Am o cunostinta care spune ca prinde stiuca des la Vladuleni la pod. Eu am prins doar clean acolo.
Sa-mi spui daca prinzi ceva la piata(pe rau, nu in hala); eu nu pot veni, m-a consemnat nevasta pt. cumparaturi.