pescari din alba iulia!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MARIUS POPA
veteran
veteran

pescari din alba iulia!

Mesaj de MARIUS POPA » 08 Aug 2007, 16:29

salutare la toti.caut si eu pescari di alba iulia, care sa pescuiasca prin împrejurimi ca sa mai schimbam o vorba in legatura cu pescuitul din zonă, informatii despre locuri, balti sau stiluri de pescuit.ok astept raspuns. 8). nu va jenati sa scrietei.orice sugestie poate conta la un moment sau altul 8)

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 08 Aug 2007, 19:39

Daca te intereseaza judetulHunedoara iti dau toate informatiile necesare :help: :fluch :lol1: :explode: :datz: :censored: :elkgrin:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 09 Aug 2007, 10:54

mersi fain ,oricum dac am de gind sa trec prin imprejurimile hunedoarei o sa aplelez. ok. fir intins 8)

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 14 Aug 2007, 20:15

daca mai sunteti din alba si vizitati acest site , dati un semn.mai vb , mai schimbam o vorba. numa bine 8) 8) 8)

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Re: pescari din alba iulia!

Mesaj de Pitonu' » 15 Aug 2007, 13:26

MARIUS POPA scrie:....... informatii despre locuri, balti sau stiluri de pescuit.ok astept raspuns. 8). nu va jenati sa scrietei.orice sugestie poate conta la un moment sau altul 8)
Astea de obicei nu tzi le da nimeni :D, in nici un caz despre locurile in care a prins recent. Locuri bune prin imprejurimile orashului sunt, da' trebuie sa insishti, shi sa shtii ce peshti urmareshti. Pentru somn, shalau, avat, crap, caras, platica shi mai rar shtiuca incearca balastiera lu' mova.
Un loc bun de somn ii la conducte (daca nu vine rau' sebesh).
Clean cam peste tot unde gaseshti un repezish.
Daca te intereseaza un loc anume, intreaba shi tzi se va raspunde, in masura cunoshtintzelor.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 15 Aug 2007, 13:45

intradevar nu ti le spune nimeni ,insa o sugestie nu strica, deaia sa facut acest site, daca nu vrei nu dai ,insa daca tot vb cu careva macar un schimb asa de informatii nu strica, fiecare e liber sa aleaga, ! :bere: .am auzit si eu delocurile alea dupa podu de tren in aval. insa cu masina pe unde se poate merge?. mersi. na mai auzim. fir intins! 8)

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Aug 2007, 14:33

Intra pe apsalba.ro

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 17 Aug 2007, 16:21

MARIUS POPA scrie:....... ! :bere: .am auzit si eu delocurile alea dupa podu de tren in aval. insa cu masina pe unde se poate merge?. mersi. na mai auzim. fir intins! 8)
Pai pe malu stang potzi sa ajungi daca intri pe drumu de langa Pomponio, iar pe malu drept intri prin Paclisa shi la fantana faci dreapta, nu am mai fost de ceva timp, da' Ultima oara erau destul de practicabile.

P.S. Daca vine Rau Sebesh nu prea ai ce cauta, nici scobaru' nu prea mananca.

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 17 Aug 2007, 16:30

apsalba scrie:Intra pe apsalba.ro
shi sa vedem ce?!? pai pe site nu prezentatzi nici macar un loc de pescuit. Popularea de la Lancram nu se pune :D.
Daca greshesc shi nu am vazut bine, pune un link ceva.... :twisted:
Numa bine, poate dam un pescuit impreuna saptamana viitoare sau bem o bere :bere:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Aug 2007, 16:43

Salutare!In sfarsit se misca ceva si prin Alba...Daca te pot ajuta cu imprejurimile Aiudului...nu ezita sa ma intrebi!Pestii mei nu-i vei prinde Niciodata :lol: Normal, nici eu pe ai tai! :wink:

Am eu o intrebare la voi...Cum este miscarea prin balastierele din zona Alba? Eu m-am intors din concediu de doua zile si sunt cam rupt de pescuitul din zona...Pe la Galtiu ceva miscare?

Hai baieti, curaj! :roll:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns