Pescar de dumink sau nesimtire?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 03 Sep 2007, 16:10

@crisp - Ha ha ha!!!! Asta a fost tare...crek ai o colectie de sepci... :lol: :lol: :lol:

Pikeman, oamenii astia nu au treaba cu ratiunea, nu-ti face procese de constiinta, eu cu cei care sar calul, demult aplic urmatoarea tehnica ...poc! karata la occipital...

Ma gandesc ca un examen pentru permis de pescuit i-ar tine pe gratargii pe balti private, departe de apele naturale, dar in acelasi timp ma gandesc ca 99% din ei nu au permis :? ..asa ca mai bine nu ma mai gandesc si-mi vad de treaba mea si de tehnica mea kung-fu
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 03 Sep 2007, 16:56

uite tocmai de asta prefer locurile cele mai pustii( fara urma de pescar ). chiar daca prind mai putin peste , mai rar.. macar nu am deaface cu "asemenea exemplare".

marius_m_fish
junior
junior

Mesaj de marius_m_fish » 04 Sep 2007, 06:28

partea trista e ca locurile astea pustii sunt tot mai rare :?

@pikeman ... chill ca neuronii sunt singurele celule care nu se regenereaza asa ca nu-i cheltuii pe "chestiile" alea de pe balta

georgel_spin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georgel_spin » 06 Sep 2007, 18:08

Dragos Cretu scrie:@crisp - Ha ha ha!!!! Asta a fost tare...crek ai o colectie de sepci... :lol: :lol: :lol:

Pikeman, oamenii astia nu au treaba cu ratiunea, nu-ti face procese de constiinta, eu cu cei care sar calul, demult aplic urmatoarea tehnica ...poc! karata la occipital...

Ma gandesc ca un examen pentru permis de pescuit i-ar tine pe gratargii pe balti private, departe de apele naturale, dar in acelasi timp ma gandesc ca 99% din ei nu au permis :? ..asa ca mai bine nu ma mai gandesc si-mi vad de treaba mea si de tehnica mea kung-fu
Hiai ca mi-ai placut dar cand te vezi inconjurat de tuciurii?nu mai merje cu carata ca scot ei brisca si n-ai facut nimic!
Iar cu duminicarii iar nu te poti pune ca iese omu cu cumnatiii si cu verii si cu tot felu de aratari si-s 8 iar tu cu amicul decat doi!
poti sa-ti tii gura si cand il mai prinzi pe cate unu de-asta ca a lui pikeman ii faci manevra "Hop balta"si se mai gandeste omu, poate?!?!?!
Trebe batuti din cand in cand ca nu-i de saga cu ei,dar daca am fi si noi mai prost crescuti?le-ar place?Du-te ba cu paru ala de sase metrii ca-mi sperii dintoasa!si-i mai dai si una de sfanta scriptura si-ai rezolvat c-asa-i la noi in patrie!
Ma dezgusta si ma doare ca n-avem nici o sansa sa ne civilizam :x
Numa bine si fire intinse!!!-------------<*))))))><
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 06 Sep 2007, 20:07

Their Kung-fu is good,....but mine is better!!! :evil:

Georgel ...am inteles subtilitatea...putem sa polemizam pe tema bunei cuviinte cate pagini vrei tu, incearca tu sa-i iei cu vorba buna pe unii dintre insii care i-am intalnit pe malul Dunarii sa vedem...or sa rada de tine doua zile...deci...poc karata la occipital!
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 06 Sep 2007, 21:35

da...se pare ca in curand ca sa fii pescar sportiv o sa ai nevoie de permis de port arma....sau macar o centura neagra....... :( chestia e ca de obicei mergi la pescuit sa te relaxezi....sa scapi de toate porcariile astea....deaia intotdeauna am toate actele in regula,nu retin mai mult decat e legal(de obicei deloc) si asa mai departe.....asa ca de obicei evit conflictele...asta nu inseamna ca sunt bleg :lol: ...sau ca cei care ma provoaca chiar vor sa faca cunostinta cu mine :lol: ....dar de obicei sunt in alta stare de spirit la pescuit...ignor mult mai usor....dar daca sunt trezit din "hibernare"... :wink:

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 08 Sep 2007, 18:09

pikemane....
eu m-am hotarat asa... pun camera la loc sigur si cum incep polemicile, filmez si trimit pe siturile forurilor competente. merita incercata si asta!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

georgel_spin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georgel_spin » 08 Sep 2007, 20:01

care-ar fi forurile competente?ca-i o idee buna pe care-as aplica-o si eu
Numa bine si fire intinse!!!-------------<*))))))><
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 09 Sep 2007, 07:48

Pai.... hai sa vedem!
Trebuie sa fie cineva in masura sa faca ordine si sa impuna respectul intre oameni, in situatia in care unii au sarit calul si au inceput sa injure! Puneti mana pe telefon si sunati la 112. Zbarnaie girofarele militienilor :lol:

Eu personal am facut asa un mini-reportaj despre ceea ce se intampla pe unele ape, despre cum schimba buldozerele vanzatoare de pitris cursurile apelor si lasa vaduri cu peste captiv, despre cum unii retin sub dimensiune, despre cum unii vin si arunca gunoaie.... Am facut poze, mi-am exprimat parerea...

Am trimis totul pe mail la AJVPS Prahova... si, sincer sa fiu... am fost dezamagit de reactia autoritatii. Nu am primit nici macar un raspuns!!! :cry: Cateva cuvinte acolo... NIMIC!!!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 28 Sep 2007, 16:25

cred ca sunt blestemat :lol: , duminica trecuta purced plin de sperante spre Sabar, apa limpede cristal, apa scazuta, clenisorii se plimbau in voie puiet de clean caras si mreana la greu intr-un cuvant ce isi doreste un pescar. incep sa lansez musca incercand sa pastrez distanta fata de mal bucuros nevoie mare. la un moment dat un glas la ceva departare in spate "merge merge trage?" eu imi intorc privirea si il salut scurt. Omul se apropie de un prieten care pescuia la 15 m mai in amonte de mine (chinuindu-se sarmanul sa stea cat mai ascuns), e(s)plicandu-ne ce si cum, ca musca trebuie sa stea pe suprafata apei ca nu stiu ce mai trebuie sa facem si nici una nici alta se posteaza exact pe marginea apei. "Adio peste" ar fi spus saracul Hemingway. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns se indreapta catre mine cum ca este peste si "i-a uite-i cum inoata". Eu cu bunul simt cretin cu care m-am nascut si crescut nu comentez, nu-l injur dat fiind faptul ca totusi omul era cam cu 15 de ani mai batran decat mine.
Bai fratilor incepe sa-mi explice el cum ca vrea sa faca niste stavilare ,idee laudabila pe care si eu aveam in cap de multa vreme, dar pt ce credeti?....... ati ghicit, omul si-a facut o varsaaaaaaaa si vrea sa prinda pesteeeeeee. pe mine ma apuca durerea de masele si cea de ochi. cea de masele de la scarsnit cea de ochi ca sunt satul de prosti. incerc sa-i explic ca nu este nici un farmec si ca pescuitul este o placere mai ales pe rauri cum este sabarul unde apa a scazut si nu prea mai este peste. el continua ca stai sa vezi ca si-a facut ochiurile de 2 cm si ca nu prea are ce sa prinda ca "uite" , aratandu-mi in apa niste puiet "aia trec usor prin ochiuri. Ii mai spun omului (era din bucuresti) ca sunt destui care baga plasa si incep din aprilie si ca in ritmul asta in cativa ani nu o sa mai pescuim nici broaste. ce credeti ca-mi raspunde............ mai da voi le stiti pe toate, da chiar asa "o sa fie peste tot timpul" eu soptesc retoric "de unde draq". si discutia a continuat cu cateva fraze in acelasi sens dupa care nu am mai ascultat, suparat foc pe parintii mei care nu m-au educat sa fiu mai violent verbal si fizic ca potential am slava domnului. Acestea fiind spuse sper sa inventeze astia mai repede holospatiul ca sa mai avem si noi unde pescui fara idioti care sa te deranjeze si cu ceva peste.
Sambata ma duc iar prin acele locuri si incer sa ma ambalez ca sa pot totusi sa-mi exprim cu voce tare cele ce gandesc, daca o sa fac asta poate o sa-mi ofere si placerea de a initia ceva actiuni ca sa am deosebita bucurie sa masor temperatura apei cu fesele lui.

Scrie răspuns