Sper ca la consfatuirile din toamna asociatiile sa sustina (printre altele) macar obtinerea la liber a permiselor ANPA (internet, posta, benzinarii, etc).
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Dacă va fi invitată și asociația noastră, eu voi susține același punct de vedere pe care l-am mai susținut și cu alte ocazii:rcorbu scrie:Domnule Chioibasu,
Daca tot a inceput prohibitia mai umplem si noi forumurile aste cu ceva ca sa treaca timpul mai repede !![]()
Oricum din cate vad ca atat dumeavoastra cat si domnul APSHD scrieti, se pare ca ANPA va incepe discutii cu asociatiile de pescari in vederea atribuirii/concesiunii sau poate o alta forma prin care sa delege administrarea dreptului de pescuit pe apele publice !
Incep sa cred ca se va dorii ca si in Romania sa fie aplicat modelul din alte tari europene !
Daca ne gandim la proiectul Snagov, si poate altele pe care nu le cunosc prea bine, au fost de succes si poate ca merita sa fie continuate.
Cat despre cei care fac "caderi de calciu" ce sa le faci: "ghinion"![]()
, oricum ei sunt dedicati "pescuitului sportiv" si nu se amesteca cu noi astia mai "fomisti"
Cam asa e peste tot unde buna credinta primeaza....sper sa se implementeze si la noi odata pt totdeauna modelele care sunt fiabile de ani de zile.In rest, să rămână simplu management de dezvoltare cu costuri/bilanțuri echilibrate, așa cum stă bine unei asociații non-profit.
Am înțeles că este ceva legat de recunoașterea dretului românilor de a obține drept de pescuit recreativ/sportiv in unele țări UE...fără cursuri/examene/condiționări la fața locului...este posibil.Tavi scrie:Nu vad de ce e nevoie de licenta. Cu atat mai putin de angajament semnat de respectare a legislatiei care oricum e obligatorie si sunt dator sa o cunosc ca orice cetatean recreativ/de agrement/sportiv etc.. Birocratie inutila.
Sper ca la consfatuirile din toamna asociatiile sa sustina (printre altele) macar obtinerea la liber a permiselor ANPA (internet, posta, benzinarii, etc).
Multumesc acum, ca si atunci, pentru incredere. Tot asa, acum, ca si atunci, am anumite rezerve.jhonny scrie:" Dacă va fi invitată și asociația noastră, eu voi susține același punct de vedere pe care l-am mai susținut și cu alte ocazii":
Va citez d-l Cezar si va reamintesc ca am avut o propunere ca dumneavoastra(sunte-ti acolo aproape si aveti vorbele la dvs.) si nu singur, sa ne reprezentati la discutiile-consultarile cu ANPA, va aduceti aminte. Faceam propuneri mai acum 3 ani si nu am continuat. Ei acum a venit timpul sa vorbim coerent, in cunostinta de cauza, cu implicare in fenomen(ceea ce rezulta din experienta), pentru interes general si nu marunt si meschin.
Ce ziceti, deschidem din nou discutia, acum in prohibitie vorba colegului.
PS: Daca nu o facem nici acum, o s-o faca iar altii care...nu stiu sa pescuiasca recreativ!!!!!
PPS. Nu asocire, federatii, sindicate. Numai imputernicire de la asociatii legal constituite. Sti ANPA cate si pentru ce fel de asociatii a distribuit autorizatii pentru ultimii 5 ani de zile, asta impotriva falsurilor sau rau voitorilor. CE ZICETI?????![]()
In Germania, atata timp cat pentru obtinerea permisului de pescuit romanesc nu se va sustine cel putin o examinare scrisa, permisul romanesc NU va fi recunoscut, iar romanii, ca oricare alti cetateni europeni aflati in aceeasi situatie, vor trebui sa sustina un examen, precedat de un curs de minim 30 de ore.Le Mertois scrie:posibil sa fie asa cu licenta,zilele astea am tot batut netul , in ungaria sigur,in germania posibil la fel,daca ai licenta in tara ta(membra ue),platesti permisul si atat,daca nu ai licenta,platesti o suprataxa...