Eu unu nu le mai dau nici cel mai mic leu!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Dle Mister Fisherman,Mister Fisherman scrie: Eu cred ca , pentru a va satisface curiozitatile evazive , dvs ar trebui sa raspundeti la intrebarea :
Considerati ca este sau nu este pescuitul un "sport" conform legii ?
Eu nu sint de acord cu tine..Sint hobby-uri (multe,nu doar exceptii care intaresc regula)care sint accesibile oricui...si teoretic si le poate permite oricine..enumar citeva care-mi vin in minte..cititul-hobby,birdwatching,acvaristica,cresterea unui animal de companie,cultivarea florilor ornamentale,sportul la nivel de amator,etc....In acelasi timp, ca orice hobby, consider ca si acesta trebuie practicat doar de cine isi permite sa-l practice, pentru ca hobbyurile sunt de regula scumpe si caracteristice unei clase sociale elitiste, care se distinge nu numai prin situatie materiala si posibilitati dar si prin mentalitate, educatie, cultura si discernamant ! Ca orice hobby, si pescuitul asa cum il inteleg eu necesita efort material si spiritual, dedicare si implicare daca nu totale, cel putin majore
Asta deja suna a Mein Kampf ...miky scrie:In acelasi timp, ca orice hobby, consider ca si acesta trebuie practicat doar de cine isi permite sa-l practice, pentru ca hobbyurile sunt de regula scumpe si caracteristice unei clase sociale elitiste, care se distinge nu numai prin situatie materiala si posibilitati dar si prin mentalitate, educatie, cultura si discernamant ! Ca orice hobby, si pescuitul asa cum il inteleg eu necesita efort material si spiritual, dedicare si implicare daca nu totale, cel putin majore !
Si tot ca orice hobby, si pescuitul recreativ n-ar trebui sa fie sau sa ajunga vreodata un fenomen de masa, asa cum se intampla pe la noi !
cu aceasta afirmatie, ati deschis cutia Pandorei...miky scrie: In acelasi timp, ca orice hobby, consider ca si acesta trebuie practicat doar de cine isi permite sa-l practice, pentru ca hobbyurile sunt de regula scumpe si caracteristice unei clase sociale elitiste, care se distinge nu numai prin situatie materiala si posibilitati dar si prin mentalitate, educatie, cultura si discernamant !