Permis RomSilva
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Permis RomSilva
am fost sa-mi fac permis la romsilva... foarte interesant nu se mai acorda reducere pentru studenti si pensionari...dupa ce ca dai 2.700 si dai pe Lacul Vidraru si Cumpana(de parca nu ar fi aceelasi) raul Rausor (raul fara pesti) era specificat de vreo 4 ori... de la cadere in partea superioara...la fel si raul Doamnei specificat de 3 ori.... Pecineagu nu, Buda e doar pentru smecheri in curand o sa dam in cada... "domnea" lemnul in aceasta institutie o fi fost furat? 

sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
Blackmind , pentru pensionari se elibereaza dupa vechea regula cu....conditia sa aiba virsta de pensionare !!! Despre paduri ce a-si mai putea sa zic..? doar s-au facut reproprierile si... cum obtin o aprobare...cum se pune lumea pe taiat ( ma refer la localnici)!!! asta e , traim in Romania !!!

Si...in legatura cu taiatul copacilor...necesarul de oxigen pentru un om este acoperit de aproximativ cinci copaci cu un coronament de 150m/c !!!

Si...in legatura cu taiatul copacilor...necesarul de oxigen pentru un om este acoperit de aproximativ cinci copaci cu un coronament de 150m/c !!!
Ptr Blackmind - daca ai permis Romsilva eu zic ca poti incerca si pe Buda si Capra, oricum nu au cum sa iti confiste sculele, cel mult mai vocifereaza la tine... Nu stiam ca Rausorul a ramas fara peste, pe vremuri era OK. Dar ce stii de Valnsan si parca Topolog se numea pe acolo un rau. Mai e unul numit Cernatul, stiu ca am urcat o data pe acolo si era pustiu de m-a luat frica. Pe mine m-au fugarit anul trecut un padurar si un ecologist pe Capra dar nu m-au prins, m-am bagat intr-o padurice de brad...
La intrarea pe Buda este pusa bariera si sunt tablite in care este specificat ca este interzis pescuitul pentru noi normal... eu nu inteleg daca tot e interzis pescuitu de ce in fiecare an e singuru rau pe care-l populeaza... anul trecut am vazut o toplita pe rausor mare minune daca erau mai multi de 5 pastraviori...pe capra ai voie sa dai 25Ron/zi .... apropo de RoSilva imi venea sa rad logica la ei 25Ron/zi si 50/10 zile de pescuit pai daca imi iau doua la 50 pescuiesc la fel cum as da cu cel de 270 care e pe an(si numai in wekenduri)
M-am gandit eu mai bine ma incarc cu 3 litri de tuica si dau unde vreau

sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
Blackmind, te rog spune mi daca pot pescui pe Vidraru sau pe paraiele Capra, Valea de Pesti, Cumpana fara a trece pe la Curtea de Ag la Ocol. Eu vin in week end si sigur ocolul e inchis asa ca te intreb daca padurarii elibereaza auutorizatia de o zi si pe mal. Dar o sa ma creada cand le spun ca ii asteptam sa le platesc?
-
- veteran
- georges
- utilizator constant
Salut baieti. Este primul meu post pe acest forum si avand in vedere ca sunt un incepator, vreau sa aflu in primul rand de ce este nevoie pentru a obtine un permis de pescuit ? Ape de munte si de ses. Sunt din Pitesti.
As dori sa imi spuneti cat costa , pt ce perioada sunt valabile, ce pesti poti sa pescuiesti, in ce ape samd. Ca inteleg ca sunt probleme chit ca ai permis. Ajutati un incepator
A, si inca un lucru. Inteleg ca permisele de la Romsilva sunt separate de cele de la AJVPS? 
As dori sa imi spuneti cat costa , pt ce perioada sunt valabile, ce pesti poti sa pescuiesti, in ce ape samd. Ca inteleg ca sunt probleme chit ca ai permis. Ajutati un incepator

Cele 10 zile nu sunt zile de pescuit ci sunt zile calendaristice. Daca pe apa respectiva se pescuieste 3 zile pe saptamana ( vineri, sambata si duminica) cu permisul respectiv poti prinde maximum 6 zile de pescuit.blackmind scrie:La intrarea pe Buda este pusa bariera si sunt tablite in care este specificat ca este interzis pescuitul pentru noi normal... eu nu inteleg daca tot e interzis pescuitu de ce in fiecare an e singuru rau pe care-l populeaza... anul trecut am vazut o toplita pe rausor mare minune daca erau mai multi de 5 pastraviori...pe capra ai voie sa dai 25Ron/zi .... apropo de RoSilva imi venea sa rad logica la ei 25Ron/zi si 50/10 zile de pescuit pai daca imi iau doua la 50 pescuiesc la fel cum as da cu cel de 270 care e pe an(si numai in wekenduri)
Aceasta informatie o am de la dl. Petre Gargarea seful serviciului vanatoare si salmonicultura din RNP Romsilva. Marele dezavantaj al acestui tip de permis (50RON/10 zile) este acela ca nu poti pescui decat pe o singura apa .
De cati ani este oprit pescuitul pe raul Buda ?
Serbanel scrie:Pe mine m-au fugarit anul trecut un padurar si un ecologist pe Capra dar nu m-au prins, m-am bagat intr-o padurice de brad...

mah Serbanel,tu esti un haiduc al mileniului 3

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Georges , buletinul , legitimatie elev/stud. daca esti , si bani ... cit costa nu stiu , difera de la un jud. la altul taxele , valabile pina la 1ian. 2007. Primesti o lista cu lacurile riurile si piraiele pe care ai drept de pescuit .
Da permisele eliberate sint diferite , ex. , cu ce i-ti da AGVPS , nu poti pescui pe apele administrate de Romsilva s-au de vreo asociatie de pescari.
Da permisele eliberate sint diferite , ex. , cu ce i-ti da AGVPS , nu poti pescui pe apele administrate de Romsilva s-au de vreo asociatie de pescari.