permis de pescuit - si totusi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 13 Iul 2007, 21:10

Daca nu vreti sa mai vizati permisul la AGVPS si nu aveti alte asociatii in zona nu va opreste nimeni sa nu faceti voi o asociatie noua :!: :!: :!:
Ce parere ai , aveti curaj :?: :?: :?: :help: :help: :help: :censored: :censored: :censored:

AndreiB
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiB » 13 Iul 2007, 21:31

Dupa cum a spus si Gri mai sus, eu vreau doar sa pescuiesc.
Nu ma intereseaza competitiile si cu atat mai putin sa fac o asociatie.
Eu vreau doar permis de pescuit. E chiar asa de deplasata cererea asta?

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Iul 2007, 21:33

APSHD scrie:Daca nu vreti sa mai vizati permisul la AGVPS si nu aveti alte asociatii in zona nu va opreste nimeni sa nu faceti voi o asociatie noua :!: :!: :!:
Ce parere ai , aveti curaj :?: :?: :?: :help: :help: :help: :censored: :censored: :censored:
oare de ce trebuie neaparat sa ai asociatia ta ca sa poti sa practici un hoby?
de ce iti trebuie curaj?pt ce?ca sa faci o asociatie? :lol: :lol: :lol:
pur si simplu voi,cei care a-ti infintat asociatii de pescuit (nu toti) la ce v-a folosit curajul?si de ce v-ati facut aceste asociatii?doar ca sa pescuiti in mod legal si sa nu mai dati banii la AGVPS???? nu cred :?
sper ca a-ti avut si alte scopuri nobile,dar care au fost uitate pe parcurs de unii dintre voi,iar daca a-ti infintat aceste asociatii doar pt a avea un suport legal care va da dreptul de a pescui,scuzati-ma, dar .................... :cry:

se pare ca la noi cuvantul asocia-asociere-asociatie au un alt inteleshttp://dexonline.ro/search.php?cuv=asocia
DEX online - Cautare: asocia
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 13 Iul 2007, 22:57

APSHD scrie:Daca nu vreti sa mai vizati permisul la AGVPS si nu aveti alte asociatii in zona nu va opreste nimeni sa nu faceti voi o asociatie noua :!: :!: :!:
Eu iti sugerez sa mergi sa iei permis de la ajvps ... nu iti vor da insa vei primi o chitanta cu care vei putea pescui tot anul acesta fara probleme.
Iar pe 3 ianuarie 2008 mergi la judecatorie ii reclami ca le-ai platit permisul pe 2007 si nu l-ai primit ... drept care ceri un permis pe care sa-l poti folosi ... poate (cu putin noroc) sa ii obligi sa-ti dea moca permisul pe 2008.

Asta ca sa iti spui clar parerea despre asociatii si asociati. Mai clar spus ... eu refuz sa le fac jocul, prefer sa ii tratez asa cum sunt tratat.
Cit despre asociatiile noi ... sunt bune in cazul in care ma exclude ajvps-ul.
Si daca si asociatile noi m-or decara persoana non-grata ... musai sa-mi fac asociatie.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 14 Iul 2007, 00:33

Ptr Andrei si Gri:
Sunt pe acest forum de ceva vreme si va pot da un sfat sincer:

NU MAI CAUTATI RASPUNSURI PE ACESTA CALE CACI CU SIGURANTA NU LE VETI AFLA PE CELE ADEVARATE.
FIECARE TRAGE JARUL SUB OALA LUI DAR UNII NU SUNT IN STARE SA VA DEA UN RASPUNS SINCER SI ASTA DOAR CA SUNT IMPOTRIVA UNUI ANUMIT SISTEM.
AICI CU SIGURANTA GASITI DEZINFORMARE TOTAL SI MINCIUNA

VA DORESC LA AMANDOI PARTIDE FRUMOASE SI FIRE INTINSE.

VA MULTUMESC

PS: SA SARA SACALII CA II ASTEPT :D

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Iul 2007, 22:50

@ gri
Raspunsul la intrebarea ta nu exista. Nu acum.
Pentru a da un raspuns trebuie schimbata legislatia. S-a incercat si aici pe forum si deocamdata s-a ales praful. Si tot praful se va alege pana cand majoritatea asociatiilor se vor uni macar pentru a fi in stare sa prezinte si sa sustina un proiect de lege coerent. S-a ajuns la un moment dat f. aproape de chestia asta la initiativa P4ever. Deocamdata fara rezultate concrete.
Vezi apa, e limpede, nepotabila, da frate cu nalucile in ea pana nu mai poti. cand vine nenea paznicu', il saluti politicos cu "sa traiti dom' patron", daca ai v-o bere in plus lasa-l s-o savureze, serveste-l cu o tzigara si ii zici ca vrei doar sa vezi cum merge naluca...chestii d-astea....gasesti tu o gogoasa la indemana. Ehe....sunt multe tips&tricks de aplicat...
Fir intins....si apropos...la Dunare nu te streseaza nimerica....
Asta se cheama spaga, nu tips&tricks.
Parerea mea

:lol:

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 17 Iul 2007, 09:43

oops...o bere? spaga? prea departe au fost impinse lucrurile nenea Tavi, zau asa...as mai comenta ceva da´s prins cu treburi. Cu stima.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 17 Iul 2007, 16:54

Tavi scrie:
Vezi apa, e limpede, nepotabila, da frate cu nalucile in ea pana nu mai poti. cand vine nenea paznicu', il saluti politicos cu "sa traiti dom' patron", daca ai v-o bere in plus lasa-l s-o savureze, serveste-l cu o tzigara si ii zici ca vrei doar sa vezi cum merge naluca...chestii d-astea....gasesti tu o gogoasa la indemana. Ehe....sunt multe tips&tricks de aplicat...
Fir intins....si apropos...la Dunare nu te streseaza nimerica....
Asta se cheama spaga, nu tips&tricks.
Parerea mea

:lol:
nuuu,total gresit.
faceti ca Tarus,studiu de bonitate a apei.
asa aveti oricand accesul la apele interzise muritorilor de rand :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 17 Iul 2007, 19:17

gri, ai scris prea mult pt raspunsul meu scurt: fa-ti permis la ajvps sau la orice asociatie ai in zona, acolo vei afla info despre apele pe care poti pescui!

treaba e simpla.

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutsebastian » 18 Iul 2007, 10:44

doar ca fiecare asociatie minte in favoarea ei...

Scrie răspuns