permis - Bacau
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
permis - Bacau
Pentru toti cei din bacau care au facut rost de permis pe 2009 va rog sa postati modalitatea prin care ati intrat in posesia lui. Vreau sa imi fac si eu pana se termina prohibitia, am fost la AJVPS si am intrebat daca elibereaza permise ANPA, tipu sa uitat cam ciudat la mine dupa care a zis ca numai impreuna cu carnetul de membru, totul ma ajungea 100 lei. Nu as vrea sa le bag in buzunar 70 de lei fara rost atat timp cat exista o alternativa, de aceia va intreb voi cum ati facut?
"Cum vezi relatia dintre cetatean si stat?/ Ca concubinajul dintre cuur si caccat"
-
- veteran
Mai faci rost de cativa colegi de breasla si o taiati repede la Iasi-ANPA undeva prin Copou pe langa facultatea de Agronomie dar dupa ce ati platit la Bacau la trezorerie suma de 30 lei reprezentand taxa permis de pescuit 2009. Dupa ce ati obtinut permisul de pescuit de la ANPA-Iasi treceti pe la AJVPS-Bacau si le aratati semnul international ala cu inelarul ridicat in sus...Bafta multa!
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
- veteran
Au program luni-vineri 08.00-16.00. Dar cel mai bine sa dai un telefon inainte,sau il contactezi pe adrian25 ca el a fost la Iasi si le-a adus.weed43 scrie:Si are cineva idee ce program au la ANPA Iasi? Nu vreau sa ajung acolo si sa vad ca e inchis sau ca e vreunu plecat in concediu sa trebuiasca sa revin peste o saptamana ...
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"