permis ANPA BRASOV - FAGARAS

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
CR@PY
utilizator nou
utilizator nou

permis ANPA BRASOV - FAGARAS

Mesaj de CR@PY » 21 Iun 2009, 19:16

am si eu o mica neclaritate, posed permis ANPA pe 2009 si am fost la pescuit pe OLTET (Fagaras), as dori sa stiu daca permisul ANPA este valabil si acolo, ca ceilalti pescari din tren nici nu au auzit de permis ANPA.
Inca ceva as mai dori sa stiu daca pot sa pescuiesc pe raurile si lacurile care mergeam cu permis AGVPS inainte, daca nu unde as putea gasi o lista cu lacuri si rauri unde pot pescui in Brasov si Fagaras.

Va multumesc si fir intins.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 21 Iun 2009, 21:47

Da, la ambele intrebari.

CR@PY
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de CR@PY » 22 Iun 2009, 08:06

ms mult pt raspuns.

pityu
veteran
veteran

Permis ANPA Brasov-Fagaras

Mesaj de pityu » 22 Iun 2009, 11:09

as mai dori sa stiu daca pot sa pescuiesc pe raurile si lacurile care mergeam cu permis AGVPS inainte
Permis AGVPS nu exista! Singurul organ de stat abilitat sa elibereze permis de pescuit conform Legii este Agentia Nationala de Pescuit si Acvacultura (ANPA). AGVPS-ul sau orice alta asociatie iti poate da un Carnet de Membru, care nu poate sa-ti dea dreptul la pescuit, ci dovedeste ca esti membru al unei asociatii de pescari.

Baciux
junior
junior

Mesaj de Baciux » 22 Iun 2009, 13:54

Si eu pescuiesc la Oltet si Dridif tot cu permis ANPA. Nu am vazut vreun control in 2008 sau 2009. Am intrebat la ANPA( cand mi-am ridicat permisul) despre baltile concesionate de AJVPS, mi s-a raspuns ca balta de la Feldioara este concesionata, in rest.... liber.
Oricum, la Fagaras cea mai profitabila afacere ar fi o fabrica de conserve.Materia prima fiind durnizata de toti fomistii care baga si un deget de peste in plasa.

Scrie răspuns