Pentru suceveni.....permis anpa....agvps...??

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
storm
veteran
veteran

Pentru suceveni.....permis anpa....agvps...??

Mesaj de storm » 25 Mar 2009, 08:52

Are cineva permisul nou de la ANPA?A fost cu el la pescuit?Cum reactioneaza domnii de la ajvps?Ne mai vizam carnetul ajvps sau mergem la pescuit numai cu permisul nou?La Rogojesti am inteles ca nu te lasa numai cu asta...
E legal ce fac astia?

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 25 Mar 2009, 09:01

Normal ca nu e legal ce fac. Spune-le celor de la ajvps sa faca controale mai peste deal la ucraineci ca pe aici nu mai au ce controla.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

storm
veteran
veteran

Mesaj de storm » 30 Apr 2009, 10:16

Am sunat azi de curiozitate la AVPS sa-i intreb cit costa viza pentru anul asta,si mi-ai zis ca 81 de lei.Cind i-am intrebat de permisul nou de la ANPA au zis citez:"la noi la suceava nu avem treaba cu asta,se pescuieste numai cu permisul AVPS".Ce porcarie!!
Inca mai prostesc lumea neinformata!!!Nu ii poate F*** nimeni pe mirlanii astia?

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 30 Apr 2009, 10:20

Daca vin sa controleze aratati-le prermisul ANPA si nu intrati in polemici cu ei. Daca tin cu tot dinadinsul sa ia masuri spuneti-le ca sunati la 112 si ca doriti sa ii dati in judecata. asta ar cam trebui sa ii domoleasca. Si apropo, aveti tot dreptul sa ii dati in judecata pentru talharie daca va iau ustensilele de pescuit. Atentie luati-le numele!

storm
veteran
veteran

Mesaj de storm » 30 Apr 2009, 10:36

Corect!Problema e ca am numai chitanta de la trezorerie,pentru ca pe suceava nu e filiala ANPA ,si tre sa apelez la un prieten de la Iasi sa ma ajute....Oricum sunt hotarit sa nu mai vizez anul asta permisul la AVPS,fie ceo fi...

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 30 Apr 2009, 10:39

Oricum daca vin doar cei de la AJVPS, nu au nici un drept sa va controleze! Si chiar daca o fac legea nu le permite sa dea sanctiuni :idea:

storm
veteran
veteran

Mesaj de storm » 30 Apr 2009, 10:49

Apropo,are cineva din Suceava permis anpa luat de la Falticeni?ca cica acolo ar fi o filiala pentru judetul suceava?

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 30 Apr 2009, 10:53

intra pe situl Anpa si acolo gasesti tote adresele si numerele de telefon

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Apr 2009, 16:41

pescardeclean scrie:Daca vin sa controleze aratati-le prermisul ANPA si nu intrati in polemici cu ei. Daca tin cu tot dinadinsul sa ia masuri spuneti-le ca sunati la 112 si ca doriti sa ii dati in judecata. asta ar cam trebui sa ii domoleasca. Si apropo, aveti tot dreptul sa ii dati in judecata pentru talharie daca va iau ustensilele de pescuit. Atentie luati-le numele!
Pai nici nu e cazul de polemici, cine a zis asta? Direct un jet de spray paralizant in ochi, un nunchak in freza si...baie in apa grupa mare! Sper sa aflu si eu ca in fine pescarii sportivi, cu permise ANPA, au dat o lectie mai dura unui marlan de pasnic al AGVPS. Macar daca nu e vorba de bataie (sa fim totusi civilizati...), sa stiu si eu ca a stat vreun marlan in spital cu plamanii plini de apa de balta! Zau ca merita!

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 01 Mai 2009, 06:02

AJVPS Suceava a contestat in instanta legalitatea ord.ANPA .Pe durata procesului aplicarea ordinului e suspendata in Suceava !( motiv de neconstitutionalitate : taxele se stabilesc prin legi si nu prin Ordonante sau ordine).Atit jandarmii cit si pol. de frontiera cunosc situatia.Va sfatuiesc sa va comportati civilizat si sa evitati situatiile conflictuale.
Eu am platit atit la AJVPS cit si la ANPA Brasov motivat de faptul ca am de gind sa merg la Sacalaia ,Colibita,Siriu etc unde nu e suficient permisul ANPA.
Iar cu ANPA e o adevarata porcarie :permisele se ridica doar luni iar dl.inspector nu prea e la srviciu (la Bv.initial pe motiv de concediu,apoi de Paste,apoi fara explicatii etc.).Daca in felul asta isi fac datoria, nu inteleg de ce-si iau salariul si vai de apele pastorite de ANPA!

Scrie răspuns