Pentru suceveni.....permis anpa....agvps...??
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pentru suceveni.....permis anpa....agvps...??
Are cineva permisul nou de la ANPA?A fost cu el la pescuit?Cum reactioneaza domnii de la ajvps?Ne mai vizam carnetul ajvps sau mergem la pescuit numai cu permisul nou?La Rogojesti am inteles ca nu te lasa numai cu asta...
E legal ce fac astia?
E legal ce fac astia?
-
- veteran
Am sunat azi de curiozitate la AVPS sa-i intreb cit costa viza pentru anul asta,si mi-ai zis ca 81 de lei.Cind i-am intrebat de permisul nou de la ANPA au zis citez:"la noi la suceava nu avem treaba cu asta,se pescuieste numai cu permisul AVPS".Ce porcarie!!
Inca mai prostesc lumea neinformata!!!Nu ii poate F*** nimeni pe mirlanii astia?
Inca mai prostesc lumea neinformata!!!Nu ii poate F*** nimeni pe mirlanii astia?
- pescardeclean
- utilizator constant
Daca vin sa controleze aratati-le prermisul ANPA si nu intrati in polemici cu ei. Daca tin cu tot dinadinsul sa ia masuri spuneti-le ca sunati la 112 si ca doriti sa ii dati in judecata. asta ar cam trebui sa ii domoleasca. Si apropo, aveti tot dreptul sa ii dati in judecata pentru talharie daca va iau ustensilele de pescuit. Atentie luati-le numele!
- pescardeclean
- utilizator constant
- pescardeclean
- utilizator constant
-
- veteran
Pai nici nu e cazul de polemici, cine a zis asta? Direct un jet de spray paralizant in ochi, un nunchak in freza si...baie in apa grupa mare! Sper sa aflu si eu ca in fine pescarii sportivi, cu permise ANPA, au dat o lectie mai dura unui marlan de pasnic al AGVPS. Macar daca nu e vorba de bataie (sa fim totusi civilizati...), sa stiu si eu ca a stat vreun marlan in spital cu plamanii plini de apa de balta! Zau ca merita!pescardeclean scrie:Daca vin sa controleze aratati-le prermisul ANPA si nu intrati in polemici cu ei. Daca tin cu tot dinadinsul sa ia masuri spuneti-le ca sunati la 112 si ca doriti sa ii dati in judecata. asta ar cam trebui sa ii domoleasca. Si apropo, aveti tot dreptul sa ii dati in judecata pentru talharie daca va iau ustensilele de pescuit. Atentie luati-le numele!
AJVPS Suceava a contestat in instanta legalitatea ord.ANPA .Pe durata procesului aplicarea ordinului e suspendata in Suceava !( motiv de neconstitutionalitate : taxele se stabilesc prin legi si nu prin Ordonante sau ordine).Atit jandarmii cit si pol. de frontiera cunosc situatia.Va sfatuiesc sa va comportati civilizat si sa evitati situatiile conflictuale.
Eu am platit atit la AJVPS cit si la ANPA Brasov motivat de faptul ca am de gind sa merg la Sacalaia ,Colibita,Siriu etc unde nu e suficient permisul ANPA.
Iar cu ANPA e o adevarata porcarie :permisele se ridica doar luni iar dl.inspector nu prea e la srviciu (la Bv.initial pe motiv de concediu,apoi de Paste,apoi fara explicatii etc.).Daca in felul asta isi fac datoria, nu inteleg de ce-si iau salariul si vai de apele pastorite de ANPA!
Eu am platit atit la AJVPS cit si la ANPA Brasov motivat de faptul ca am de gind sa merg la Sacalaia ,Colibita,Siriu etc unde nu e suficient permisul ANPA.
Iar cu ANPA e o adevarata porcarie :permisele se ridica doar luni iar dl.inspector nu prea e la srviciu (la Bv.initial pe motiv de concediu,apoi de Paste,apoi fara explicatii etc.).Daca in felul asta isi fac datoria, nu inteleg de ce-si iau salariul si vai de apele pastorite de ANPA!