Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
georgel_spin
- utilizator constant

-
la rigoare batul ti-l legi de mana si cutia cu voblere intr-o punga care se inchide ermetic unde mai adaugi acte si alte manevre ce mai ai la tine si ti-ai pus-o in gat si dai la clean,asa poti da dai pe sub toate rachitele su in mare cam pe unde vrei tu,si crede-ma ca sunt rezultate
gen:o ora dopa ploaie,40 de cleni de toate dimensiunile dar nu te gandi ca-i o regula,mie mi s-a intamplat o data in vara asta
-
OvidiuRus
- veteran

si eu am facut ceva asemanator : intram in apa pana in mijlocul somesului si cam la 50 m era o rachita lasam voblerul sa pluteasca pana in dreptul ei si recuperam , ma puteam distra cate 3-4 ore cu trasaturi constant , cleni mari si mici si asta a durat cam 2-3 saptamani perioada in care nu era zi in care sa nu muste , apoi dintr-o data STOP ! 1 , 2 daca aveam noroc , "sistemul " asta de bagat in apa il practic si eu da nu merg prin apa in cautare de locuri deci stiu ce poate , recordul la clean l-am facut din apa

.
-
georgel_spin
- utilizator constant

-
hai sa ne facem la un peste intr-o zi ca poate mai invatam ceva unu de la altu,
si recordul la clean l-am facut pe Sena din pacate care nu-i oapa cu asa de multi cleni ca si somesul dar il astept in fiecare vara pe ala care sa-l egaleze pe cel al lui Cozma sau chiar sa-l depaseasca,de ce nu?
da un mesaj pe personal
-
Hori
- utilizator nou

-
Ai dreptate mai George,multi visam inca la o captura frumoasa ca a d-lui Cozma,insa la ce noroc am eu sper sa-l egalez cat de curand

.
-
georgel_spin
- utilizator constant

-
nu te mai gandi ca-ti omori neuronii si-ti mai trebe,ca sa-l prinzi, tre sa mai si mergi la peste