Pentru ieseni (... si nu numai)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
aZu
utilizator constant
utilizator constant

.

Mesaj de aZu » 14 Feb 2006, 22:25

Salutare!
n-am mai intrat de mult pe forum.
vad ca ati lansat o noua asociatie.
indrumati-ma si pe mine incotro sa o iau!?
cotizez si anul asta la panarama de ajvps ori vin la voi?
pe unde preconizati ca veti avea drept sa pescuitzi? Prut, Chiritza, Bran?
Multumesc anticipat.
Succese maxime!

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 14 Feb 2006, 22:49

vino joi la intilnire(adresa e mai sus)si tragi singur concluziile

p.s.salutul era subinteles :oops:

Razvanica
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Razvanica » 14 Feb 2006, 23:53

Fratele meu e idendependent de mine Paul (parca) ia contact direct cu el, il gasesti la magazin. Eu am sa-i transmit, preferabil insa ar fi sa vb direct.

In alta ordine de idei, injurati cit vreti. Asta nu ma opreste pe mine sa nu prin un peste :P . :twisted: :twisted: :twisted:
Traieste clipa in defavoarea eternitatii!!!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 15 Feb 2006, 08:14

Am vorbit cu el... A spus ca vine
Oricum, mai vorbesc (ii mai reamintesc) zilele astea

Ioan S.
veteran
veteran

Permis de pescuit 2006

Mesaj de Ioan S. » 16 Feb 2006, 09:34

Pentru ca azi voi trece prin centru, voiam sa-mi cumpar permisul de pescuit.

Stie cineva cit costa permisul + cotizatia pe anul acesta ?
Si programul de lucru ?

Leba
veteran
veteran

Re: Permis de pescuit 2006

Mesaj de Leba » 16 Feb 2006, 09:42

Ioan S. scrie:Pentru ca azi voi trece prin centru, voiam sa-mi cumpar permisul de pescuit.

Stie cineva cit costa permisul + cotizatia pe anul acesta ?
Si programul de lucru ?
Nenea, Nelu, daca nu te grabesti prea tare sunt in masura sa sper ca in luna martie asociatia PP va putea elibera permise de pescuit pt. ape colinare si de ses pe jud. Iasi (cel putin). asta daca nu-ti suntem antipatici. :D :roll:
Suntem pe drumul cel bun, asta-i clar. :wink:
Asta daca nu ai descoperit vreo apa dezghetata si meri glont acolo sa pescuiesti... :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Ioan S.
veteran
veteran

Re: Permis de pescuit 2006

Mesaj de Ioan S. » 16 Feb 2006, 12:00

leba scrie: Nenea, Nelu, daca nu te grabesti prea tare sunt in masura sa sper ca in luna martie asociatia PP va putea elibera permise de pescuit pt. ape colinare si de ses pe jud. Iasi (cel putin). asta daca nu-ti suntem antipatici. :D :roll:
Suntem pe drumul cel bun, asta-i clar. :wink:
Cred ca imi cunosti parerea vis-a-vis de cum este reglementat pescuitul de agrement in Romania. Evit sa dezvolt aici subiectul pentru a nu se crede ca am ceva impotriva asociatiei Prieteni Pescari. Din pacate si astazi lucrez intre orele 18-20, altfel as veni la intilnirea saptaminala (de la care am cam absentat in ultima vreme).

leba scrie: Asta daca nu ai descoperit vreo apa dezghetata si meri glont acolo sa pescuiesti... :roll:
Ei ... aici e buba. Poate ai vazut cotele Prutului (www.apeprut.ro). Sunt foarte scazute si asta inseamna ca se poate ajunge usor la vetrica. Pe de alta parte (chiar daca acum nu sunt zone libere de gheata - ceea ce ma cam indoiesc) cit de curind se va putea pescui in zonele de repezis de unde gheata pleaca mai intii. Care zone de repezis nu sunt atit de repezi la o astfel de cota. Tinta: mreana mare, eventual si cega. Si in scurt timp se va elibera si o zona cu apa linistita pe unde am mai prins salau intr-una din primaverile trecute. Va fi o perioada foarte scurta buna de pescuit ... apoi vine apa mare si tulbure si s-a dus pescuitul pina dupa prohibitie. :(

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 16 Feb 2006, 15:50

Sunt de acord cu IoanS. si are dreptate. Printre pescarii sportivi adevarati (nu virtuali) de pe Prut care cunosc de o viata Prutul circula o vorba inteleapta - apa trece, stâncile raman. Nu este exclus sa aiba vreo legatura si cu barajul de la Stânca. Pescarii stiu de ce. :roll: :wink:

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 16 Feb 2006, 16:18

Nelu,
Daca prognoza meteo se adevereste (oricum se schimba de la o zi la alta), cred ca poti sa stai linistit acasa si urmatoarele doua saptamini.
Pe unele prognoze am vazut +8 grC pt Duminica: asta inseamna dezghet masiv, apa foarte putin oxigenata. Mai mult nu mai comentez.
Sper din inima sa-mi spui ca am gresit.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 16 Feb 2006, 19:17

Teodor
Parca tu spuneai de pescari amendati pe Prut acuma recent de catre Politia de Frontiera. Iti inchipui ca s-au dus acolo la patinaj ? :roll:
Si aceeasi intrebare e valabila si pentru Leba .

Din alt punct de vedere, pina ajunge sa se topeasca masiv zapada din munti, pina se umple barajul de la Stinca, pina ajunge viitura la noi s-ar putea sa fie citeva zile bune de pescuit.

Scrie răspuns