Nehh... sa-l vad intai... nici nu dau cu el... Il pun pe perete, ca trofeuleba scrie:@Paul
pai bine, dom' inginer, ai hastit tail danceru', ai?
nu-l vinzi? ca la ajvps nu era...
ba, ce noroc are unii, sa mor io!
Pentru ieseni (... si nu numai)
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Asta da trofeu ... insa nu ma asteptam la o asa marturisire (ca un pestisor de 7 cm sa fie ... trofeul tau)Paul scrie: Nehh... sa-l vad intai... nici nu dau cu el... Il pun pe perete, ca trofeu
Daca-mi aduc bine aminte iesenii au luat cam jumate din premiile de pina acum.leba scrie: ba, ce noroc are unii, sa mor io!
Vezi sa nu-i deochiIoan S. scrie:Asta da trofeu ... insa nu ma asteptam la o asa marturisire (ca un pestisor de 7 cm sa fie ... trofeul tau)Paul scrie: Nehh... sa-l vad intai... nici nu dau cu el... Il pun pe perete, ca trofeu![]()
Daca-mi aduc bine aminte iesenii au luat cam jumate din premiile de pina acum.leba scrie: ba, ce noroc are unii, sa mor io!
cat, despre lungimea trofeului.... ce sa zic... "Prinde" si tu unul macar de 5 cm , dar de la rapala... sa vezi... il faci sau nu trofeu?
Salut!Paul scrie:Salut Armand!
Ce stii despre barajul de la Itcani (Suceava)?
Stiu ca acum vreo 10 ani existau exemplare frumoase de biban, rosioara precum si posibile alte ciprinide: clean
Dar de balta de la statiunea de cercetari agricola de langa Suceava (pe drumul spre Falticeni, in stanga, pe la jumatatea distantei dintre oras si manastirea Hagicadar)?
Iarasi, acolo existau exemplare foarte frumoase de bibani.
Multumesc!
Din pacate in judetul Suceava nu prea am pescuit.
Pot sa iti mai dau relatii legate de judetul Botosani si ce se afla pe "granita" cu Suceava.
Sanatate si Fir Intins!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
prut
merg si eu maine la prut dar la damideni in jud.bt. -cam la 70km de iasi spre barajul de la stanca
daca o sa fie ceva anunt
oricum, am fost de doua ori la bran si este super - nici un pescar , in schimb stiuci de 1.5 - 1 kg.O sa mai incerc , dar stai cu frica in san =am inteles ca sunt controle , nu am avut noroc de asa ceva :)
daca mai merg de cateva ori asa cred ca merita - oricum pe la balti concesionate platesti amenda de fiecare data si nu gasesti rapitori mai deloc
cand ma intorc de la damideni trec si pe la probota - n-am mai fost demult - si mie dor de balatau. anul asta au murit f.multe stiuci pe balatau din lipsa de oxigen (cand au fost caldurille mari).este multa vegetatie si balta s-a colmatat.in catziva ani o sa ramana doar o amintire - se pare ca se transforma in mlastina - dar este bine pentru ca este rezervatie :(
Cred ca ar trebui sa luam atitudine - nimeni nu ingrijeste balta - apa nu mai curge si peste trei - patru ani -adio
Paul , te rog sa postezi cu ce te intorci maine de la prut = cred ca mergi in zona ungheni , asa e ?
oke , e cam tarziu - ma mai uit maine seara
bine ar fi sa am ceva pentru postat :)
fir intins
ciprian
daca o sa fie ceva anunt
oricum, am fost de doua ori la bran si este super - nici un pescar , in schimb stiuci de 1.5 - 1 kg.O sa mai incerc , dar stai cu frica in san =am inteles ca sunt controle , nu am avut noroc de asa ceva :)
daca mai merg de cateva ori asa cred ca merita - oricum pe la balti concesionate platesti amenda de fiecare data si nu gasesti rapitori mai deloc
cand ma intorc de la damideni trec si pe la probota - n-am mai fost demult - si mie dor de balatau. anul asta au murit f.multe stiuci pe balatau din lipsa de oxigen (cand au fost caldurille mari).este multa vegetatie si balta s-a colmatat.in catziva ani o sa ramana doar o amintire - se pare ca se transforma in mlastina - dar este bine pentru ca este rezervatie :(
Cred ca ar trebui sa luam atitudine - nimeni nu ingrijeste balta - apa nu mai curge si peste trei - patru ani -adio
Paul , te rog sa postezi cu ce te intorci maine de la prut = cred ca mergi in zona ungheni , asa e ?
oke , e cam tarziu - ma mai uit maine seara
bine ar fi sa am ceva pentru postat :)
fir intins
ciprian