Pentru ieseni (... si nu numai)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 02 Feb 2005, 12:39

legio1083 scrie:As vrea eu... Da' la fata mea de bou, numa' uratele si minorele trag... Restu-s cu pertentii :?
He he he... te alinti nepoate!
Si la varsta dumitale, gata cu alinturile...
Am vazut eu cum se uitau "minorele" alea la tine cand eram la Dumbrava... Acum nu te face ca nu stii.!

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 02 Feb 2005, 12:40

nu-i nevoie sa-mi tocesc frumusete de coarne, ... aduc un pretin de-al meu... il rog sa se descalte... si..... Ies ele singure la suprafata. Stiti, voi , le place mirosul de hoit... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 02 Feb 2005, 12:41

Am cazut si eu in Prut numai de trei ori, din care o data vara a trebuit sa-mi spal hainele de mil si am facut plaja pina mi s-au uscat hainele (la umbra nu puteam sta de tintari asa ca m-am ... ars).

Imi aduc insa aminte de o intimplare din primul meu an de pescuit. Venea ploaia ... pe atunci nu aveam pelerina. M-am dezbracat, am pus hainele in rucsac si rucsacul intr-o sacosa de plastic (mare, o luasem sa pun pestii mici :oops: care-i prindeam pe atunci). Numai ca ploaia a fost cu gheata ... s-a stirnit si un pic de vint ... :evil: Dar am rezistat eroic :twisted: pentru ca apoi sa am hainele uscate. (Eu de obicei nu beau pe balta si nici inainte de a merge la pescuit - insa acum, cind imi amintesc, ma tem ca atunci mi-am incalcat principiile)

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 02 Feb 2005, 12:42

Intreaba pe Adelina, care e treaba cu coada. Ai putea sa stai pe coada lui ? :D Sa vezi ca zice: La tine nu ma asteptam :twisted:

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 02 Feb 2005, 12:42

E un fel de instinct de conservare... Nu recunosc nimic nici macar cand ma prinde cu dansa-n transa :oops: DOAMNE FERESTE!!! :shock:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 02 Feb 2005, 12:46

Tu ma scoti din sarite cu "Adelina" asta... DAca nu-i macar o sora geamana de-a nespalatei aleia de-i zice Carmen Electra... Nici nu vreau s-aud! :evil:

In lipsa totala de altceva, inchid lumina si-i spun "povestiri Eroice "si lu' TEO :oops:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 02 Feb 2005, 12:48

legio, oricum ai fost total cu poza asta aici pe forum. Cand te supara careva spune: Vezi poza..... :D :D :D fii atent ca te impung. :D :D :D

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 02 Feb 2005, 12:50

Paul scrie: Sa nu-mi spui ca ai vazut aseara reportajul de pe Chasse et Peche in care se pescuia la "larve de libelula"?
Apropos de Chasse et Peche, aseara la 10 au dat imagini de la Campionatul mondial la crap din 2002. Am vazut citeva imagini si cu echipa Romaniei.
Azi il dau la ora 2 daca nu ma insel.
Destination pêche, objectif pêche : Ouverture de la truite en Haute Pyrénées part 1
France, Couleur, 26mn.
Le 4ème championnat du monde de pêche à la carpe 2002 **** le premier à se dérouler en France. Suivez notre équipe nationale durant toute l'épreuve, avec ses moments forts, ses angoisses et ses espoirs de revanche sur l'édition 2001 !
truite nu inseamna pastrav ?
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 02 Feb 2005, 12:50

Ioan S. scrie:Am cazut si eu in Prut numai de trei ori, ...
Ioan... am cazut si eu odata in Prut. Intr-o primavara acum cativa ani bunisori. Chiar in dreptul intrarii in Bosia, cum vii dinspre Ungheni. Era putin altfel locul... Portiunea aceea de apa de sub copacul cazul era mai mare si apa se intindea pana in malul acela inalt (unde a mai ramas o baltoaca in care cand creste Prutul intra apa mai multa in ea).
Acolo, am vrut sa prind o broscuta si am alunecat in apa de a trebui sa inot sa ies prin alta parte.
Si nici broscuta nu am prins-o :evil:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 02 Feb 2005, 12:53

Teodor scrie:truite nu inseamna pastrav ?
Da!
referitor la emisiuni... am copiat aseara emisiunea cu "Crapul, iarna"

Programul tv de la acest post il poti vedea aici

Scrie răspuns