Patron de magazin de pescuit-braconier=dosar penal

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
florinescu
utilizator nou
utilizator nou

braconieri?

Mesaj de florinescu » 08 Ian 2007, 20:39

cred ca sa deviat de la subiect si desi am fost partenerul lui d h la aceasta,japca; si mi am povestit ;povestea; nimeni nu m a intrebat nimic dar unii au continuat sa arunce cu rahat in d h fara sa stie despre ce este vorba de fapt.pe mine chiar nu ma incrrimineaza nimeni?astept intrebarile dvs cu privire la ce sa intamplat.va multumesc.scuzati expresia.

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 08 Ian 2007, 21:18

valistrati scrie:Vasile ,nu-i prea corect sa faci uz de chestia cu "prietenia"pt. ca vad ca si tu sari in sus de ceea ce s-a intimplat la Rogojesti din spusele prietenilor Anglers XX1 care din pacate pt. ei nu au prins podiumul si de acolo pot aparea nemultumiri.
Vali, nu stiu de unde ai dedus tu lucrul asta. Probabil singurul memrbu Anglers XXI care a discutat cu Vasile pe acest subiect e Dan Iercosan, care oricum nu cred ca are vreo frustrare legata de faptul ca nu a prins podiumul... nu ar strica ceva mai multa atentie la chestia asta, ca vad ca ai inceput sa vorbesti si tu ca Vasile, din auzite.

Pe de alta parte, faptul ca etapa cu pricina a fost de departe cel mai slab organizata si arbitrata, nu cred ca il contesta nimeni.

Toate cele bune!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 08 Ian 2007, 22:10

taicanoe scrie: Dar daca cineva mai are tupeul sa sustina ca acela e pescuit (cu petul/sticla) sa ne lase ... si eventual sa se duca pe alte forumuri ... www.metode-alternative-de-a-captura-peste ... si acolo le va da distinsul patron impreuna cu colegul de "pescuit" si cu alti prieteni de aceeasi factura lectii de moralitate si alte lectii depre "metode" de capturare a pestilor.
Cand faci o gafa ... mai bine las-o moarta ca daca mai incerci sa dregi busuiocul ...
florinescu
cred ca sa deviat de la subiect si desi am fost partenerul lui d h la aceasta,japca; si mi am povestit ;povestea; nimeni nu m a intrebat nimic dar unii au continuat sa arunce cu rahat in d h fara sa stie despre ce este vorba de fapt.pe mine chiar nu ma incrrimineaza nimeni?astept intrebarile dvs cu privire la ce sa intamplat.va multumesc.scuzati expresia.
pai ce sa te mai intrebam ? ce pet-uri ati folosit ? la ce a tras mai bine ? la litru sau la jumate? ce crezi ca mai e de intrebat sau de explicat ? eventual poate scrieti impreuna o carte despre astfel de metode sportive :evil:

Si ca sa nu te simti nedreptatit ... ia-ti singur partea care ti se cuvine din cantitate totala care a aterizat pe d h
S'altare și bunăstare !

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Ian 2007, 22:31

mrvily scrie:
dan craciun scrie:domnilor!aici se discuta despre... pescuitul la pet-uri,nu despre arbitraj.
Foarte adevarat pina la un punct cind Mihai V. a adus discutia de pe alta sectiune aici iata:
MihaiV
MesajTrimis: Vin 01 05, 2007 6:35 pm Titlul subiectului:
Ce nu inteleg eu e ca un singur om am vazut sa zica pe forum ca nu ar mai trebui sa se faca concursuri pe Rogojesti, iar acela nici macar nu a fost la vreun concurs de pe Rogojesti. Inainte de a promova in mod repetat aceasta idee, ar fi bine sa cititi ce au scris cei care au fost la acele concursuri.

a trebuit sa raspund si de aici iata unde sa ajuns. Scuze pentru OF TOPIC. promit sa nu mai continui discutia aici.
Are dreptate!

florinescu
utilizator nou
utilizator nou

cred ca esti pe dinafara tataie

Mesaj de florinescu » 08 Ian 2007, 22:42

taicanoe scrie:
taicanoe scrie: Dar daca cineva mai are tupeul sa sustina ca acela e pescuit (cu petul/sticla) sa ne lase ... si eventual sa se duca pe alte forumuri ... www.metode-alternative-de-a-captura-peste ... si acolo le va da distinsul patron impreuna cu colegul de "pescuit" si cu alti prieteni de aceeasi factura lectii de moralitate si alte lectii depre "metode" de capturare a pestilor.
Cand faci o gafa ... mai bine las-o moarta ca daca mai incerci sa dregi busuiocul ...
florinescu
pai ce sa te mai intrebam ? ce pet-uri ati folosit ? la ce a tras mai bine ? la litru sau la jumate? ce crezi ca mai e de intrebat sau de explicat ? eventual poate scrieti impreuna o carte despre astfel de metode sportive :evil:

Si ca sa nu te simti nedreptatit ... ia-ti singur partea care ti se cuvine din cantitate totala care a aterizat pe d h

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 09 Ian 2007, 09:05

"Pe de alta parte, faptul ca etapa cu pricina a fost de departe cel mai slab organizata si arbitrata, nu cred ca il contesta nimeni."

Fara suparare Petre, cu chestia asta nu-s de acord. Pentru mine cea mai slaba etapa din punct de vedere al organizarii si arbitrajului a fost Darvariul. Acolo te-ai simtit si umilit de organizatori, care numai ca nu ne-au scuipat sau ne-au tras un sut in fund. Ce sa mai zic de mancare si altele. Cred ca trebuie privita si partea sociala la o astfel de intalnire.
Dar hai sa nu continuam astfel de polemici, suntem si asa prea putini cei care organizam concursuri, nu trebuie sa ne dam in cap unul la altul. Este loc pt toti.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Ian 2007, 10:18

Danoc scrie: Pentru mine cea mai slaba etapa din punct de vedere al organizarii si arbitrajului a fost Darvariul. Acolo te-ai simtit si umilit de organizatori, care numai ca nu ne-au scuipat sau ne-au tras un sut in fund. Ce sa mai zic de mancare si altele. Cred ca trebuie privita si partea sociala la o astfel de intalnire.
Danoc ,
Ca la Darvari la capitolul arbitraj faptul ca era nevoie de arbitri pe apa mai ales in conditiile acelui vant care facea comunicarea imposibila e foarte clar si probabil ca multe puteau fi mai bune
Fair play-ul ocnucrentilor insa a facut sa nu existe probleme .

dar ce te-a putut deranja atat de tare la organizare incat te-ai simtit umilit , scuipat si cu un sut in posterior fie el si psihic ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Ian 2007, 11:24

Petre, imi cer scuze daca a deranjat postul meu .
Stii la fel de bine ca mine ca au fost mici probleme inca de la sedinta tehnica si ca nu toata lumea a fost multumita de deciziile luate ,dar asta nu inseamna ca acel concurs trebuie pe viitor exclus asa cum s- a pronuntat Vasile care parea ca e purtatorul de cuvint al celor din Buc.
De fapt si-l intreb pe Vasile in ce calitate se pronunta:
-persoana privata
-membru Anglers
-angajat Energo
-moderator
nu de alta dar atunci nu am stii a cui parere e si nu s-ar mai face confuzii ca si in cazul de fata cind vorbea in numele baietilor din Buc. care au fost la acea etapa.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 09 Ian 2007, 11:34

omu' a comis-o, a calcat pe cioburi, acum isi primeste pedeapsa! ca mai erau si altii ca el care nu au fost pedepsiti e povestea cu capra vecinului...

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 09 Ian 2007, 12:11

Sorin, au fost multe probleme la Darvari. Vantul nu era doar pt arbitrii...era si pt concurenti si cum cei ce am concurat ne-am putut adapta, mult mai usor puteau si ei. Cat despre atitudinea unora dintre organizatori...nu vreau sa mai comentez, dar am fost martor la un incident foarte neplacut fata de Renel, caruia pe un ton si printr-o atitudine deloc civilizata i se faceau anumite reprosuri complet neindreptatite. Nu uita ca marea majoritate a concurentilor am ajuns dimineata dupa un drum de cateva ore bune cu masina din celalalt capat de tara si am avut parte de un concurs super aglomerat ca timp, cu acea nebunie din pauza dintre manse....ca apoi: catre casa baieti. De ce am beneficiat in afara de pescuit? Nu tin minte sa fi fost diplome de participare ( chiar nu-mi amintesc )...apoi despre mancare....nu mai spun. Atmosfera impusa de cei implicati in organizare nu mi s-a parut deloc prieteneasca. Este strict parerea mea!

Scrie răspuns