Pastravul de lac

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Noi 2004, 09:11

da, urca pe raurile de pe coada in perioada boistei
si acolo il asteapta taranii cu furcile
este slabiciunea fundamentala a pastravului de lac, atunci il imputineaza masiv
altfel ar fi mai greu sa-l braconeze pe ditai barajele

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 11 Dec 2004, 15:40

In lunile septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie este permis pescuitul in apele de munte doar la lipan si pastrav curcubeu. Nu stiu cum este in BN, dar in lacurile de munte in care am pescuit eu, a mers destul de bine cu voblere mari si grele(9 - 10g). Nu am prins nici un pastrav sub 400g, dar cel mai mare a avut 1kg si 200g (prins de mine). Un prieten a prins in lacul Galbenu un pastrav de peste 2Kg. Ce-i drept, nu era curcubeu.

patru
utilizator nou
utilizator nou

Re: Pastravul de lac

Mesaj de patru » 15 Apr 2005, 15:41

[quote="radu0503"]In primul rand, bine v-am gasit. Am citit o mare parte din articolele de pe site si multe din postarile de pe forum si m-am bucurat sa aflu ca exista o preocupare serioasa si la noi, pentru pescuitul sportiv la rapitori. Personal am pescuit destul de putin la rapitori. Mai nou, am auzit numai lucruri bune despre lacul de la Colibita, jud BN si in special despre pastravii de lac care s-au prins acolo, multi depasind 2 kg. Deoarece mi s-a oferit ocazia de a pescui acolo chiar in week-endul asta, m-ar interesa daca e cineva de pe forum care stie mai multe amanunte despre locatia respectiva si mai ales nalucile cele mai potrivite pentru pastravul de lac in perioada asta.[/quote]

Sal
Cristi Patru sunt.
Peste este in Colibita girla
Personal am luat marti,in 12.04 pastrav la 500g. In unul din cei 2 prinsi erau boisteni si porcalai.Ideea e ca asta maninca in draci,acum dupa ce s a dezghetat lacul.Eu i am luat la vobler de adincime.La fund unde am pus petisor sau buchet de rima nimic.Maine ma duc iar,azi a plouat putin,sunt curios.
Mai vb

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 15 Apr 2005, 17:57

vanatoruldepesti scrie:In lunile septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie este permis pescuitul in apele de munte doar la lipan si pastrav curcubeu.
Pai...nu stiu cum sa o mai spun, e permis pana in 15septembrie. In rest e deschis doar pentru lipan si DOAR! in apele AGVPS. Romsilva inchide toate apele de munte de la data de 15 septembrie.

Luci
veteran
veteran

Re: Pastravul de lac

Mesaj de Luci » 15 Apr 2005, 18:00

patru scrie: Cristi Patru sunt.
Peste este in Colibita girla
Personal am luat marti,in 12.04 pastrav la 500g. In unul din cei 2 prinsi erau boisteni si porcalai.Ideea e ca asta maninca in draci,acum dupa ce s a dezghetat lacul.Eu i am luat la vobler de adincime.La fund unde am pus petisor sau buchet de rima nimic.Maine ma duc iar,azi a plouat putin,sunt curios.
Mai vb
Petru sau, Patru, esti braconier "draga"?!?!?

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 15 Apr 2005, 20:59

Patru ceva icre nu ai gasit in pastravul ala?! :?
Cea mai eficienta naluca in perioada asta este probabil buchetul acela de rame pe care spui ca l-ai folosit :idea: si cea mai ''sportiva'' si cea mai ''legala'' :idea: :?
Probabil ca nu i-ai dat miscarea care trebuie :wink:
Baieti ajutati-l pe patru ca e peste garla acolo si mananca in draci :!:

Scrie răspuns