Pastrav de 4.7 kg
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pastrav de 4.7 kg
Incredibil dar Adevarat , afla cum un pescar amator din Viseu de Sus jud.Maramures a prins un pastrav de 4,7 kg unicat in acea zona .
Acest lucru a fost posibil folosind retetele de momeli de pe CD-UL PESCUITUL DE LA A la Z . detalii pe www.ro . Mi se pare interesant dar vreau sa aud si parerile mai multor pescari inainte sa cumpar CD-ul .
Astept cateva pareri va rog .
Toata Stima .
Acest lucru a fost posibil folosind retetele de momeli de pe CD-UL PESCUITUL DE LA A la Z . detalii pe www.ro . Mi se pare interesant dar vreau sa aud si parerile mai multor pescari inainte sa cumpar CD-ul .
Astept cateva pareri va rog .
Toata Stima .
Eu zic ca e o mare teapa! Si daca, superbul exemplar de pastrav s-a prins cu o super momeala gen rama de gunoi da-mi voie sa iti recomand calduros sa faci publictate pe alte site-uri acestei tampenii. Pe rapitori.ro sunt destui pescari care nu au nevoie de sfaturile unei "celebre" firme americane pentru a face un CD in care sa iti explice cum sa prinzi pestii romanesti!
eu zic sa o lasi balta cu genul asta de povesti. Mai urmeaza sa spui sa trimita fiecare un plic cu 10lei autoadresat pe nu stiu ce nume caci va avea noroc in dragoste, in afaceri, va fi sanatos 1000 de ani si va prinde toti pestii din apele noastre iar asupra lui va veghea cu grija mama Omida sora cu Mertzan. 

-
- veteran
Re: Pastrav de 4.7 kg
Oare nu era lostrita?Incredibil dar Adevarat , afla cum un pescar amator din Viseu de Sus jud.Maramures a prins un pastrav de 4,7 kg unicat in acea zona.
sau shift+delete?danyel scrie: "ADMIN POTI SA IMI DAI DELETE"

Michael va recomanda Regulamentul forumului