PARERI MULINETA DAM QUICK SPIN 830 FD

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
robert048
utilizator constant
utilizator constant

PARERI MULINETA DAM QUICK SPIN 830 FD

Mesaj de robert048 » 04 Mai 2011, 13:49

as dori sa mi achizitionez aceasta mulineta pt dunare(salau,avat,etc) dar nu stiu cum se comporta cu fir textil,e mai buna decat o rioby escussima??astept pareri de la cei care au folosit sau stiu ceva despre aceasta mulineta,multumesc. http://monstru.ro/91-mulineta-dam-quick ... 30-fd.html

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 04 Mai 2011, 14:19

nu stiu sa iti spun daca e mai buna ca ryobi ecusima ca nu am pus mina pe ryobi.
ca mulineta e buna spre foarte buna in clasa ei de pret . adica daca o folosesti cum trebuie si o ungi la timp poti sa dai la spin cu ea macar 3 ani fara sa apara uzuri care sa deranjeze . galetul rezista la fire textile fara probleme si nu face sant !

vezi si comentariul lui Carol pe pagina din linc

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 04 Mai 2011, 14:32

nu era suficient un topic deschis despre mulienta asta ... aveai nevoie de 2? :roll:

daca iti place ia-o cu incredere ... numa bine ne zici si noua cum e ... :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 04 Mai 2011, 14:39

d4md3od scrie:nu era suficient un topic deschis despre mulienta asta ... aveai nevoie de 2? :roll:
cum adica 2 ?

<edit >
:lol: :lol: :lol:
acum am vazut si eu . e incepator :wink: . poate repara un moderator gresala . hai ca nu o omorit pe nimeni :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 04 Mai 2011, 15:05

:lol: :lol: :lol: ... nu am zis ca a omorat pe cineva, ideea e ca se gandea ca are mai multe sanse de raspuns cu 2 topicuri la fel asa ca .... de ce nu? :lol:

ar fi bine sa faca un moderator putina curatenie, eventual sa mute mesajele la subiect de pe topicul asta pe celalalt topic avand in vedere ca ala e pus ok la Echipamente si Accesorii ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Închis