PARERI MULINETA DAM QUICK SPIN 830 FD
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
PARERI MULINETA DAM QUICK SPIN 830 FD
as dori sa mi achizitionez aceasta mulineta pt dunare(salau,avat,etc) dar nu stiu cum se comporta cu fir textil,e mai buna decat o rioby escussima??astept pareri de la cei care au folosit sau stiu ceva despre aceasta mulineta,multumesc. http://monstru.ro/91-mulineta-dam-quick ... 30-fd.html
nu stiu sa iti spun daca e mai buna ca ryobi ecusima ca nu am pus mina pe ryobi.
ca mulineta e buna spre foarte buna in clasa ei de pret . adica daca o folosesti cum trebuie si o ungi la timp poti sa dai la spin cu ea macar 3 ani fara sa apara uzuri care sa deranjeze . galetul rezista la fire textile fara probleme si nu face sant !
vezi si comentariul lui Carol pe pagina din linc
ca mulineta e buna spre foarte buna in clasa ei de pret . adica daca o folosesti cum trebuie si o ungi la timp poti sa dai la spin cu ea macar 3 ani fara sa apara uzuri care sa deranjeze . galetul rezista la fire textile fara probleme si nu face sant !
vezi si comentariul lui Carol pe pagina din linc

ar fi bine sa faca un moderator putina curatenie, eventual sa mute mesajele la subiect de pe topicul asta pe celalalt topic avand in vedere ca ala e pus ok la Echipamente si Accesorii ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...