Pacat......

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

storm
veteran
veteran

Pacat......

Mesaj de storm » 04 Dec 2009, 09:03

ionutz_gr
senior
senior

RE

Mesaj de ionutz_gr » 04 Dec 2009, 09:26

Poate e spre bine...eu unul am renuntat demult sa mai cumpar aceasta revista. La inceput cand a aparut era ceva...aveam ce sa citesc...in ultimul timp...nu ....chiar in linkul tau scria cineva ca e prea multa publicitate,teste etc. Unora le place ...unora nu...mie nu.Vreau articole a caror continut sa ma inspire sa pun in practica ce scrie acolo. La inceput cam asa era...din ea am invatat sa fac un nod palomar...cum e cu dropshotul(inca mai am acel articol si il mai citesc din cand in cand..mai ales atunci cand nu am rezultatele dorite).Eu cred ca asa ceva doreste pescarul de rand.... nu basme.
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Dec 2009, 09:35

Toate ca toate dar sa faci reclama unor produse indoielnice de calitatea celor de la baracuda,bleah,prostitutie gazetareasca,ce mai....

razvi
utilizator constant
utilizator constant

.

Mesaj de razvi » 04 Dec 2009, 11:54

Sunt sigur ca pe viitor, Malin impreuna cu Andy, vor gasii resurse sa realizeze iar ceva frumos, o revista captivanta, cum era REVISTA AVP acum ceva vreme ( 2-3-4 ani ) ... Mult succes baieti!
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 04 Dec 2009, 12:16

Pentru mine cititul unei reviste este mai placuta decat cititul pe net...imi amintesc cu placere inceputurile AVP cand abia asteptam sa apara editia noua...nerabdarea de a o citi...de multe ori de la chiosc pana acasa...deja o rasfoiam...Imi doresc sa apara o revista care sa ma faca sa retraiesc acele sentimente.Sper sa reuseasca.
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

razvi
utilizator constant
utilizator constant

.

Mesaj de razvi » 04 Dec 2009, 14:15

Lansam o cerere/sugestie spre MALIN si ANDY sa-i rugam acest lucru.. Dar trebuie si putina publicitate. Daca s-ar face publicitate doar la chestiile care chiar merita, nu ar mai avea "din ce traii" publicatia. Eu as considera util, ca la sfarsitul revistei sa fie dedicate cateva pagini doar de publicitate la ECHIPAMENTE / COMPETITII / LOCURI DE PESCUIT / MAGAZINE. Oricum acele pagini, ar fi tiparite din costurile celor care vor publicitate. Ar fi interesant si un coltisor cu sfaturi de la cititori :)
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 04 Dec 2009, 14:31

in anii de studentiie , cand nu prea puteam sa pescuiesc, singurul refugiu lunar, era in aventuri la pescuit.sincer am cumparat vreo 3 ani la rand , in fiecare luna revista, citeam cu placere, si am invatat mulkte lucruri de acolo, unele le-am aplicat ,altele inca nu.
de ceva vreme nu am mai luat, deoarece, prea mult o scos in evidenta pescuitul crapului, si gen marci cum spunea semlecangheorghe.

las, ca sunt inlocuitori.
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Dec 2009, 15:37

Nu e mare pacat! :lol: Pacat insa ca a-ti mai deschis un topic cu acelasi subiect ca si "A lui vantu" sau cum s-o chema :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Dec 2009, 15:38

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 04 Dec 2009, 15:39

nu stiu cine e in conducere, cine o condus, sau alte alte....
eu am citit doar Aventuri la pescuit,nu mi-am batut capul al cui trust este. 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns