Oscilante TV Lure

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Oscilante TV Lure

Mesaj de Zamfi » 06 Noi 2006, 20:22

Sara' buna si Fir intins(nu ca arcul la dormeza :twisted: )!Sunt sigur ca printre noi sunt pescari care au folosit si au avut rezultate cu lingurile Tv lure.Eu personal nu am reusit dacat tarziu sa-mi procur ceva linguri mai sus mentionate(in Aiud nu aduce nimeni -mai putin un amic care mi-a adus dr.pike greu,greu...).Cu dr.pike am prins normal pike!Astazi am gasit la Alba ceva ,la Cluj se terminase Pike-ul...Vreau sa va intreb cu ce modele ati mai prins ,cam ce ati prins etc.Astazi mi-am luat de exemplu "sweet colina" ca promite!Mai erau "serpentina","dunga" ,sigur ca da si "dolingerul" dar nu am pescuit cu ele (decat cu modele asemanatoare gen Berti - Dolinger care mi-a placut grozav!)Asa ca daca vreti si puteti sa ma scoate-ti din ceata va rog nu ezitati!Cu multumiri anticipate :D

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 07 Noi 2006, 11:12

Am prins foarte bine pe "serpentina" - atat cea de 14g cat si cea de 18 precum si cu "long jocker"

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Noi 2006, 11:59

mah care esti dr. jekyl si care dr. pike? :D
dr. pike e moderator sau oscilanta? :D :D

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Noi 2006, 16:53

Merci de idee! Am sa-mi iau si eu "serpentina" mai ales ca le-am gasit!Azi am dat cu "sweet colina", merge interesant dar nu pentru stiuca!Dar probabil asa a fost azi...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Noi 2006, 16:58

A si apropo DR.Pike! Numele asta (nickname-ul) suna bine!La vreme poti ajuta un aiudean nacajit cu ceva Dr.pike(lingura!) de 14 g...Ca prin Manastur(langa Gipo)nu a primit...Si mai am vro doi amarati de prieteni :( Care cauta si ei :shock: Vorba ceea :"La toti ni greu dar nu la fel" :twisted:

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 09 Noi 2006, 13:46

Da un telefon cand ajungi prin Cluj si se rezolva:). 0729 983141

tavi mi-a placut chestia cu dr.jekyl. La intrebarea daca dr.pike e moderator sau o oscilanta, am sa iti raspund cu citatul favorit al unui amic de-al meu: " I use to be schyzofrenic.... but WE are ok now...
:D

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Noi 2006, 20:45

Merci dr.pike!O mana calda e intotdeauna bine primita! Am sa apelez la numar in situatii "extreme"!Intamplarea face ca mi-a luat un amic ,tot din Cluj, lingurile asa ca momentan sunt vesel :lol: Nu stiu cat de vesele sunt cumetrele :twisted:

Scrie răspuns