oportunitati de finantare pentru ong(asociatii)
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
oportunitati de finantare pentru ong(asociatii)
Deschid acest topic pe care voi posta oportunitatile de finatare pentru asociatii.
Sesiune depunere depunere proiecte intre 20 ianuarie-15 februarie 2007, cu urmatoarele teme:
1 h) conservarea biodiversităţii min 50.000 - max 400.000ron
2 i) administrarea ariilor naturale protejate min 50.000-max 5.000.000 ron
3 j) educaţia şi conştientizarea publicului privind protecţia mediului valoare min 1000 max 300000 ron
NB Proiectele sunt 90% nerambursabil
1 h) conservarea biodiversităţii min 50.000 - max 400.000ron
2 i) administrarea ariilor naturale protejate min 50.000-max 5.000.000 ron
3 j) educaţia şi conştientizarea publicului privind protecţia mediului valoare min 1000 max 300000 ron
NB Proiectele sunt 90% nerambursabil
Am facut acest topic in speranta ca prezinta interes. A fost accesat de 34 de ori in 2 ore. Nimeni nu zice nimic. Cativa forumisti ziceau ca urmaresc sa pap fondurile europene. Fac o declaratie publica;
Ma angajez sa fac doua proiecte pentru primii doi solicitanti, gratuit, daca se angajaza sa implementeze un asemenea proiect, cu conditia sa declare public dupa implementare cu ce s-au ales. Asta ca sa vada fiecare ce inseamna implementarea unui proiect, cate socoteli trebuie sa dai in fata finantatorului, si ce responsabilitati trebuie sa iti asumi.
Ma angajez sa fac doua proiecte pentru primii doi solicitanti, gratuit, daca se angajaza sa implementeze un asemenea proiect, cu conditia sa declare public dupa implementare cu ce s-au ales. Asta ca sa vada fiecare ce inseamna implementarea unui proiect, cate socoteli trebuie sa dai in fata finantatorului, si ce responsabilitati trebuie sa iti asumi.
Oportunitati de finantare ONG
Apsalba ! Cine este finantatorul ? Sappard sau Phare? As incerca pentru inceput un proiect mai mic in cadrul temei de la rubrica 3-a, dar nu stiu daca mai am timp sa-ti trimit datele necesare. Ce zici ?
Sapard si Phare au murit demult. S-au terminat. Finantarea de care spui se face din banii statului roman, prin Administratia fondului pentru mediu (www.afm.ro) si are sesiune de depunere pana in 15 februarie. Gasesti pe adresa de web postate Manualul de finantare si Ghidul. Daca te hotarasti sa depui un proiect, stabiliti o tema si va fac proiectul gratuit, asa cum m-am angajat.
- mihaimircea
- veteran