O Romanie fara ape de munte sau Explore the Romanian Garden
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
O Romanie fara ape de munte sau Explore the Romanian Garden
http://www.youtube.com/watch?v=z5_GoCO0x60
Este un filmulet gasit pe Youtube si mi s-a parut necesar sa-l vada cat mai multa lume...
Este un filmulet gasit pe Youtube si mi s-a parut necesar sa-l vada cat mai multa lume...
Fly Fishing
Am ramas fara cuvinte nu mi vine sa cred ca exista atata prostie in Romania.Dar MINISTERUL MEDIULUI CE FACE ?
- goodfishing
- junior
ce poa sa faca un minister aservit intereselor grupurilor de mafioti din tara asta ?!...da avize favorabile distrugerii naturii si habitatelor, fara nici un discernamant, fara nici o legatura cu numele si scopul pentru care a fost creat, la comanda politica ...pe bani grei!!
Oare nu-ti mai amintesti,Vorba din batrani lasata?Din betie te trezesti,Din prostie niciodata ; Pastorel
-
- veteran
trist
Nu a glumit din pacate sunt proiecte aprobate pentru captarea apelor de munte in cursul superiordeltaic scrie:>leowb< Daca a fost o gluma,ti-a reusit !
http://www.youtube.com/watch?v=mnv0prdD ... r_embedded
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
Din pacate aceste lucruri s-au intamplat in trecut pe unele rauri in apuseni, dar se pare ca vor continua cu ce a mai ramas. Pacat.... se pare ca incet incet, tara asta va fi distrusa total. Expertii aia ziceau ca vom supravietui ca neam pana in jurul anului 3200, parca, dar in ritmul asta, se va intampla mult mai repede ..
Serbane, situatia este cu mult mai grava decat pare.Prefer sa nu fiu angrenat in astfel de discutii. Sufar prea mult cand deschid astfel de subiecte. Gandeste-te cat calatorim,eu si familia mea, prin tara si nu numai. Este foarte trist ce se petrece. Din pacate ajung la concluzia ca,cel putin deocamdata,lupta pare pierduta. Exemplu,cati dintre voi au fost pe Valea Prahovei ? au fost aprobate autorizatii de construire fara nici un discernamant. Nu ursii sunt mai multi ci spatiul lor vital este redus la o treime.Le-a ramas o fasie de padure in care se ambitioneaza sa traiasca. Interactiunea om/urs este inevitabila...,ursul trebuie eliminat.Prefer sa nu mai particip la acest topic. De ani buni sunt militant ecologist si...?
-
- utilizator nou
Romania e vanduta !
Ce sa mai vorbim de mediu, Romania sa vandut ca o curva ieftina la europa...nu ai mai pasa de rauri,de fauna de nimic...sa nu mai vorbim de mediu. Politicieni care sant raspunzatori ptr acest fapt ar trebui sa fie pusi la zid ...
Dan

Dan