O BALTA F APROAPE DE BUCURESTI!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu
veteran
veteran

O BALTA F APROAPE DE BUCURESTI!!!

Mesaj de ovidiu » 17 Ian 2008, 21:55

DE FAPT ESTE CHIAR IN BUCURESTI...
totul e sa fii meserias.... dar cate libelule pun in marmusca baietii astia? 2 sau 3?
care va pricepeti, spuneti-ne si noua....
http://www.youtube.com/watch?v=V-zv2Vbof78
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 17 Ian 2008, 22:12

Este pe lacul Herastrau ...si stai linistit ca toti sunt prinsi la japca cu ancora cu pluta (daca ai vazut vreodata metoda) adica braconaj daca nu ar fi vorba chiar de patronii lacului....care in loc de plase, gasind pestele blocat pe un gropan in fata la pontonul mare de langa restaurantul Pescarus ,....s-au pus cu ancora pe el dand copca dupa copca... :wink: :?

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 17 Ian 2008, 22:16

mi-am dat seama...
ma "bucur " ca herastraul este pe mana unor jepcari...
daca un pescar prinde vara la undita 2 pesti de 4 kile...este pus sa elibereze unul , nu?
.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 17 Ian 2008, 22:25

Nu e chiar asa....fiind balta lor ei o pescuiesc industrial ca pe majoritatea baltilor din romania ...in cazul pescuitului industrial cred ca nu conteaza metoda pestele fiind oricum omorat si comercializat ... :!:
Insa ca nu exista chiar nici o regula si nici un control si in pescuitul asta industrial ...asta e alta poveste ....
Deci adevarul e pe undeva pe la mijloc :?

Ce pot eu sa-ti spun sigur e ca pana sa ia ei lacul acesta ramasese aproape fara nici un peste fiind la discretia tuturor,,pescarilor,,....in ultimul timp insa eu am facut partide frumoase aici...
Deci rau cu rau dar mai rau fara rau...era o vorba :wink: :)

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 17 Ian 2008, 22:29

Si cine secase lacul???Pescarii???

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 17 Ian 2008, 22:30

cand se dezgheata cat e taxa? la twister?
.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 18 Ian 2008, 10:10

relax ovidiu. :)

le convine mai mult in regim de abonament anual, se gasesc care achita taxa sa bage frumos aproape de casa cu bateria de bete. deci este balta dedicata pt ciortanari, no jigging.

are dreptate dragos, in pescuitul industrial se poate orice. fenomenul jepcaritului organizat se poate intalni cam pe toate baltile, ba chiar il mai ard si cu curent. pe aceleasi balti uneori vara nu este voie la jig ca cine stie, poate nu de bot vrei sa iei pestele. :D

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 18 Ian 2008, 11:39

cipic scrie:Si cine secase lacul???Pescarii???
ce e cu secatul ca nu inteleg??

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 19 Ian 2008, 22:16

gata au disparut filmele, desi nu inteleg de ce? erau asa de frumoase....

maine ma duc la pescuit... sper sa prind.

Scrie răspuns