O altfel de satisfactie pescareasca.

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

kingofbeasts
veteran
veteran

Re: O altfel de satisfactie pescareasca.

Mesaj de kingofbeasts » 05 Sep 2011, 23:18

felicitari pentru controale , cu cat mai dese cu ata mai bine .
ps. @Spring, am si eu o curiozitate :
Spring scrie:Sus pe mal apare o masina albastra din care coboara un baiat chipes cu boneta militara! jandarmeria, insotita de presedintele APS Hunedoara si un reprezentant ANPA.
apoi
Spring scrie:
APSHD scrie:Salut .
Cred ca esti pescarul care pescuia pe malul opus fata de cel care dadea la triunghi .
da eu sunt. ;)
avand in vedere ca erai pe malul opus si ca esti membrul unei alte asociatii de unde stiai cine sunt cei care au venit impreuna cu jandarmeria?

ps 2.@Apshd :
Pe Spring cum de nu l-ati controlat si nu l-ati rugat sa fie martor?

MRobert
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MRobert » 05 Sep 2011, 23:20

AdrianHD scrie:Ce bine ar fi daca am auzi macar odata pe zi astfel de "capturi" de braconieri ....Ar trebui sa se faca controale mai dese si pe Mures .....
sa nu mai zic de raurile mici gen Neajlov.Baga baietii plasele de-a lungul raului la greu,un triunghi daca vor o tigaie si curent-nu am vazut bagand curent dar vorbesc localnicii.Si ghici ce toti sunt colorati,dar ei sunt "saraci" din peste traiesc.vad batrani de 70 de ani stand cu undita in mana si altii mai tinerei care sunt la fel de saraci si traiesc din asta dar nu baga plasa.De ce "nu rasismului"?!

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 06 Sep 2011, 00:00

kingofbeasts scrie:felicitari pentru controale , cu cat mai dese cu ata mai bine .
ps. @Spring, am si eu o curiozitate :
Spring scrie:Sus pe mal apare o masina albastra din care coboara un baiat chipes cu boneta militara! jandarmeria, insotita de presedintele APS Hunedoara si un reprezentant ANPA.
apoi
Spring scrie:
APSHD scrie:Salut .
Cred ca esti pescarul care pescuia pe malul opus fata de cel care dadea la triunghi .
da eu sunt. ;)
avand in vedere ca erai pe malul opus si ca esti membrul unei alte asociatii de unde stiai cine sunt cei care au venit impreuna cu jandarmeria?

ps 2.@Apshd :
Pe Spring cum de nu l-ati controlat si nu l-ati rugat sa fie martor?
pai era in acel loc o punte metalica peste rau, domnul de la APSHD a trecut si m-a controlat iar pe urma am povestit un minut.
banuiesc ca nu era nevoie de martori din moment ce dansii erau 3.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 06 Sep 2011, 08:04

[quote

ps 2.@Apshd :
Pe Spring cum de nu l-ati controlat si nu l-ati rugat sa fie martor?[/quote]

Ba da l-am controlat si am avut si o scurta discutie cu el in care am aflat ca este student la Timisoara .
De pus nu mai pun martori deoarece dupa aceia cind incepe urmarirea penala sunt chemeti atit la Politie cit si la Procuratura sa dea cu subsemnatu si credetima ca nu prea este placut .
Ce-a mai buna dovada aste fotografiile pe care le fac cu ei asupra faptului si bine inteles corpul delict (lanseta si triunghiul ) care este predat cu proces verbal la Parchet.

Scrie răspuns