Noul site RAPALA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

"georgel_spin", ma refer la Husky Jerk de 12 cm (pt ca de acolo incep modelele cu cate 3 ancore, care arata tare bine), care ma tenteaza rau de tot, si nu cred ca-i prea mare, nici macar la marlitze. 12 cm se incadreaza inca in limite.
Toata durerea mea este ca nu-mi permit sa-mi iau dintr-un sut acele voblere de la Rapala ce mi-ar trebui...si asta din cauza pretului, pe timp de criza...deci problema nu e neaparat la Rapala, ci la buzunarul meu stang, ca-n ala drept tin telefonul.

rapala .ro nu mai merge de cativa ani . Am dat eu telefon anul trecut si m-a trimis aici : http://www.camuflaj.com/ . Intre timp am vazut ca si de aici au disparut produsele .
- storm fish
- veteran
De ce dreaq sa ma spal cu un sapun sau sampon rau?de ce? ca sunt Roman?shimano scrie:Romanii n-au nevoie de Rapala. E criza si la piata gasesti voblere la 3-4 lei, deci in loc de un vobler Rapala iti iei 10 bucati...si toate-s colorate fain, individually tank tested, etc
Ai vazut tu spineri folosind voblere de 3-4 lei pe criza asta.

Cum naibii iti par scumpe rapala omule?La ce te raportezi?daca e vb de calitate eu zic ca sunt ok,ca si pret.
parerea mea.

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
Facem pariu ca,pescuite pe rau,din10 se dau toate peste cap ca-n povestishimano scrie:Romanii n-au nevoie de Rapala. E criza si la piata gasesti voblere la 3-4 lei, deci in loc de un vobler Rapala iti iei 10 bucati...si toate-s colorate fain, individually tank tested, etc

storm xxx scrie: Cum naibii iti par scumpe rapala omule?La ce te raportezi?daca e vb de calitate eu zic ca sunt ok,ca si pret.
parerea mea.

As concluziona prin motto-ul "Sunt prea sarac ca sa-mi iau lucruri ieftine". Sper c-ati inteles ideea.

- storm fish
- veteran
Acum vreo 4 ani ,un pui de "chinez" ,colorat frumos
, facea legea pe langa Aiud.E drept ca imita RNR-ul si nu se dadea peste cap in apa :lol:Mergea grozav la stiuca.Asta nu inseamna ca alte voblere nu mergeau ,dar ala avea pe michiduta in el! Asa ca ...
In alta ordine de idei Rapala nu sunt foarte scumpe ...Mai ales daca nu le pierzi
Ps: stiti ca de obicei nalucile prind bine pescari...Marketing,frate,marketing!

In alta ordine de idei Rapala nu sunt foarte scumpe ...Mai ales daca nu le pierzi

Ps: stiti ca de obicei nalucile prind bine pescari...Marketing,frate,marketing!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.