Noul site RAPALA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 29 Ian 2010, 21:51

Vad ca se vorbeste de preturi mari la Rapala. Am gresit eu ceva de nu vad nici un pret pe site-urile date mai sus?

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 29 Ian 2010, 22:39

:lol: RYOBI, sunt de acord ca Rapala face voblere mult mai frumoase, mai reale si (presupun) mult mai gandite ca alte firme, iar daca n-ar fi fost prinzatoare, sigur nu ramaneau in fruntea listei, deci tot respectul. Si eu sper ca, pe parcurs, sa-mi umplu trusa cu lucruri de calitate (apropo, niciodata n-am cumparat chinezarii de-alea cu 3-4 lei...cele mai ieftine voblere ale meles sunt de la Cozma, Strike Pro si Dorado).
"georgel_spin", ma refer la Husky Jerk de 12 cm (pt ca de acolo incep modelele cu cate 3 ancore, care arata tare bine), care ma tenteaza rau de tot, si nu cred ca-i prea mare, nici macar la marlitze. 12 cm se incadreaza inca in limite.
Toata durerea mea este ca nu-mi permit sa-mi iau dintr-un sut acele voblere de la Rapala ce mi-ar trebui...si asta din cauza pretului, pe timp de criza...deci problema nu e neaparat la Rapala, ci la buzunarul meu stang, ca-n ala drept tin telefonul. :roll:

c.catalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de c.catalin » 30 Ian 2010, 09:49

georgel_spin scrie:e naspa ala ma :))))
uite aici minune de rapala

http://rapala.ro/
la rubrica de produse se blocheaza la linia 189 :lol: :lol: :lol:
ca la romani ...

oare rapala.com stie ca nu merge puiul romanesc ?

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 30 Ian 2010, 17:01

rapala .ro nu mai merge de cativa ani . Am dat eu telefon anul trecut si m-a trimis aici : http://www.camuflaj.com/ . Intre timp am vazut ca si de aici au disparut produsele .

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 31 Ian 2010, 15:15

:D Romanii n-au nevoie de Rapala. E criza si la piata gasesti voblere la 3-4 lei, deci in loc de un vobler Rapala iti iei 10 bucati...si toate-s colorate fain, individually tank tested, etc :lol:

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 31 Ian 2010, 17:06

shimano scrie::D Romanii n-au nevoie de Rapala. E criza si la piata gasesti voblere la 3-4 lei, deci in loc de un vobler Rapala iti iei 10 bucati...si toate-s colorate fain, individually tank tested, etc :lol:
De ce dreaq sa ma spal cu un sapun sau sampon rau?de ce? ca sunt Roman?
Ai vazut tu spineri folosind voblere de 3-4 lei pe criza asta. :lol: :lol: :lol: .Eu vorbesc zilnic cu spinneri ,nu doar pe forumuri,nu am auzit pe nimeni sa isi puna-n trusa un "chinez"frumos colorat doar pentru ca-i ieftineala si poate lua 3 buc la 10 lei.
Cum naibii iti par scumpe rapala omule?La ce te raportezi?daca e vb de calitate eu zic ca sunt ok,ca si pret.
parerea mea. :wink:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 31 Ian 2010, 17:19

shimano scrie::D Romanii n-au nevoie de Rapala. E criza si la piata gasesti voblere la 3-4 lei, deci in loc de un vobler Rapala iti iei 10 bucati...si toate-s colorate fain, individually tank tested, etc :lol:
Facem pariu ca,pescuite pe rau,din10 se dau toate peste cap ca-n povesti :) ?Nici eu nu ma omor de fel cu voblere Rapala,am avut insa zile cand CD1 a facu furori!

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 31 Ian 2010, 18:07

storm xxx scrie: Cum naibii iti par scumpe rapala omule?La ce te raportezi?daca e vb de calitate eu zic ca sunt ok,ca si pret.
parerea mea. :wink:
:lol: Nu mi se par scumpe, stai linistit, doar ca momentan eu stau prost cu banii, dar te asigur ca nu am nici un vobler ieftin in trusa (cele mai ieftine sunt cele Cozma, care incep pe la 9-10 lei, dar in general colectionez Salmo, Yo-Zuri si Rapala), am glumit cu chinezariile alea, cu toate ca stiu pe cativa care fac colectie...si cica prind si peste la alea :roll: , dar n-as avea rabdare sa incerc asa ceva.

As concluziona prin motto-ul "Sunt prea sarac ca sa-mi iau lucruri ieftine". Sper c-ati inteles ideea. :wink:

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 31 Ian 2010, 18:08

da :lol:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 31 Ian 2010, 18:49

Acum vreo 4 ani ,un pui de "chinez" ,colorat frumos :lol: , facea legea pe langa Aiud.E drept ca imita RNR-ul si nu se dadea peste cap in apa :lol:Mergea grozav la stiuca.Asta nu inseamna ca alte voblere nu mergeau ,dar ala avea pe michiduta in el! Asa ca ...
In alta ordine de idei Rapala nu sunt foarte scumpe ...Mai ales daca nu le pierzi :lol:

Ps: stiti ca de obicei nalucile prind bine pescari...Marketing,frate,marketing!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns