Noul ordin pescuit 2oo9
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
sa vrei sa platesti si nu ai cui !!asta e romania noastra, si noi suntem eroii din ea!pacat, pacat mare ca doritori sun destui, la fel si profitori!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Atentie! Vechiul ordin privind acordarea permiselor de pescuit recreativ/sportiv nu a fost abrogat. Daca va uitati pe situl oficial al ANPA ,veti vedea ca la rubricatura "Legislatie - Legislatie in domeniu - Acte normative" nu veti gasi publicat noul ordin, si aceasta deoarece acesta este doar un proiect de ordin , o propunere. Cu alte cuvinte un ordin aflat in stadiul de proiect nu poate inlocui un act legislativ publicat, cu atat mai mult nu poate sa-l anuleze.
Azi am fost la trezorerie sa achit taxa de 30 lei. Functionara de acolo care nu are nici in clin nici in maneca cu pescuitul mi-a spus sa ma prezint cu chitanta ce mi-a eliberat-o la adresa ...... unde este filiala locala ANPA Cluj ,pentru a mi se elibera permisul de pescuit. Asadar , inseamna ca filiera de obtinere a permiselor de pescuit este binestabilita si functioneaza.
-
- utilizator nou
Cand am deschis topic nou cu permisele de pescuit 2009, mi-a raspuns un oarecare moderator ca nu suntem bine informati, si a inchis subiectul te rog lumineaza-ne...
Buna ideea cu petitia, dar sincer sa fiu este indubitabil ca nu ne va ajuta cu nimic.
Asa pentru cunostiinta generala, la Giurgiu (Dunare of course) nu poti pescui decat daca vizezi la o anumita asociatie - nu spui care... (daca nu vizezi, nu primesti PG-permis granita). Cum era cu ANPA????

Buna ideea cu petitia, dar sincer sa fiu este indubitabil ca nu ne va ajuta cu nimic.
Asa pentru cunostiinta generala, la Giurgiu (Dunare of course) nu poti pescui decat daca vizezi la o anumita asociatie - nu spui care... (daca nu vizezi, nu primesti PG-permis granita). Cum era cu ANPA????