NOUL O.M.

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
APSHD
veteran
veteran

Re: NOUL O.M.

Mesaj de APSHD » 08 Feb 2017, 11:43

Din informatiile mele AGVPS se pregateste sa atace in Instanta O.M. daca apare in varianta respectiva .
Motivul :Toate Asociatiile din judetele riverane cu Dunarea si Marea Neagra se vor inchide. :respekt:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 08 Feb 2017, 12:23

Nu stiu daca la Marea Neagra s-a cerut vreodata permis de pescuit.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 08 Feb 2017, 12:29

Apele de frontiera au regim special stipuilat in tratate internationale , in acest caz asociatiile riverane se pot inchide ca oricum nu plange nimeni dupa ele :lol:

Iar conform Constitutiei
ARTICOLUL 11

Dreptul internaţional şi dreptul intern

(1) Statul român se obligă să îndeplinească întocmai şi cu bună-credinţă obligaţiile ce-i revin din tratatele la care este parte.

ARTICOLUL 20

Tratatele internaţionale privind drepturile omului

(1) Dispoziţiile constituţionale privind drepturile şi libertăţile cetăţenilor vor fi interpretate şi aplicate în concordanţă cu Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, cu pactele şi cu celelalte tratate la care România este parte.

(2) Dacă există neconcordanţe între pactele şi tratatele privitoare la drepturile fundamentale ale omului, la care România este parte, şi legile interne, au prioritate reglementările internaţionale, cu excepţia cazului în care Constituţia sau legile interne conţin dispoziţii mai favorabile.
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 08 Feb 2017, 12:44

In urma discutiilor avute cu conducerea ANPA au cazut de acord sa emita doua modele de Permise .
Unul pentru Dunare si Marea Neagra si altul pentru apele concesionate Asociatiilor .
Pina la proba contrarie sa luam de buna cea ce au promis. :respekt:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 08 Feb 2017, 12:56

APSHD scrie:In urma discutiilor avute cu conducerea ANPA au cazut de acord sa emita doua modele de Permise .
Unul pentru Dunare si Marea Neagra si altul pentru apele concesionate Asociatiilor .
Pina la proba contrarie sa luam de buna cea ce au promis. :respekt:

Adica eu daca ma duc in concediu la mare si vreau sa prind un guvide, trebuie sa-mi scot permis ?
Are vreunul curaj sa vina pe plaja sa ceara permisele la control, nu prea cred !

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 08 Feb 2017, 14:14

@ APSHD

Dar cum ramane cu redeventa pe care trebuie s-o plateasca asociatiile ? Parca nu mai zice nimic in noua varianta de chestia cu 25% din cotizatii.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 08 Feb 2017, 14:53

APSHD scrie:Din informatiile mele AGVPS se pregateste sa atace in Instanta O.M. daca apare in varianta respectiva .
Motivul :Toate Asociatiile din judetele riverane cu Dunarea si Marea Neagra se vor inchide. :respekt:

Păi și dacă-l atacă, ce câștigă? Se restabilește situația anterioară. OM 369/2016 redevine valabil, iar situația lor rămâne la fel.

Mai bine ar încerca să-și aranjeze, cât de cât, problemele cu fiscul. Numai eu știu vreo 3 AJVPS-uri riverane Dunării, aflate deja în insolvență.
Iar datorii la stat au toate. Oare cum vor să facă?
Ca să nu mai spun că AJVPS Tulcea și AJVPS Ialomița (Slobozia) au dat deja faliment!

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 08 Feb 2017, 15:24

cezar.ch scrie:
APSHD scrie:Din informatiile mele AGVPS se pregateste sa atace in Instanta O.M. daca apare in varianta respectiva .

Păi și dacă-l atacă, ce câștigă? Se restabilește situația anterioară. OM 369/2016 redevine valabil, iar situația lor rămâne la fel.

Mai bine ar încerca să-și aranjeze, cât de cât, problemele cu fiscul. Numai eu știu vreo 3 AJVPS-uri riverane Dunării, aflate deja în insolvență.
Ca să nu mai spun că AJVPS Tulcea și AJVPS Ialomița (Slobozia) au dat deja faliment!

In mod normal datorita situatiei financiare a respectivelor AJVPS-uri acestea nu ar trebui sa mai primeasca ape in administrare !

albatrin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de albatrin » 08 Feb 2017, 15:46

rcorbu scrie:
cezar.ch scrie:

In mod normal datorita situatiei financiare a respectivelor AJVPS-uri acestea nu ar trebui sa mai primeasca ape in administrare !

Anexa 4 - Grila de evaluare - Cazier fiscal ( din care să rezulte că nu înregistrează datorii la D.G.P.F. şi Consiliul local ) - Eliminatoriu
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 09 Feb 2017, 10:49

S- a publicat varianta a-V-a a Propunerii de O.M.
Din anul 2017 vor fi 2 tipuri de permise . Unul pentru Dunare si Marea Neagra si unul pentru restul apelor. :cooler: :crazy1:

Scrie răspuns