Noul HUB al pescarilor din Romania
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- ravenheart
- veteran
orice fac, nu merge, am incercat si cu apexdc++ si tot nimic, am setat slots la 3 si slot ratio la 2, dar ma scoate de pe hub cu acelasi mesaj:
Please, do NOT fake on slots number!
asta nu cred ca e de la mine, pt ca nu am facut niciodata asa ceva
Please, do NOT fake on slots number!
asta nu cred ca e de la mine, pt ca nu am facut niciodata asa ceva
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
Musti
cred ca e de la providerul tau caci setarile le ai OK
- ravenheart
- veteran
Re: Musti
esti sigur? n-am mai patit asa ceva pe nici un alt hubDonCarlo scrie:cred ca e de la providerul tau caci setarile le ai OK
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
- ravenheart
- veteran
am reusit si eu sa ma conectez la hub,dar neavand inca filme cu pescuit pe hdd,toate fiind pe dvd-uri,am iesit.aveam la share numai muzica si nu cred ca va intereseaza. 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Private message from FishSecurity: <FishSecurity> You are in too many hubs. The allowed limit is 4.
*** Disconnected
CEEEEEEEEEEEEEE ? Ce-i cu restrictiile astea comuniste ?
Hai sa fim seriosi, mai oameni...in mod curent sunt online pe 30 de huburi simultan, iar cine vrea sa ia de la mine ceva, are la dispozitie toata banda....10 MBPS , astia fiind "byte" nu "bit" ( sic!)... daca il tine teava

Dar nu-i cazul fiecaruia...
si atunci ce ne facem ?...stam o saptamana ca sa dam jos un film ?