noua idee pentru concurs de rapitori

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns

Cum ati prefera sa se organizeze concursul?

traditional, din barca, individual
10
34%
pe echipe, cite doi in fiecare barca
19
66%

Voturi totale: 29

piticu
veteran
veteran

noua idee pentru concurs de rapitori

Mesaj de piticu » 07 Oct 2005, 14:13

Pescari4ever intentioneaza sa organizeze un concurs de pescuit la rapitor din barca, la inceputul lunii Noiembrie.

Ideea (originala) a fost de a organiza acest concurs in premiera, pe echipe, acestea fiind formate din cite doi pescari in fiecare barca.

Pentru organizator este important feedbackul, decizia cu privire la modul de desfasurare va fi luata in functie de votul Dvs.
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 07 Oct 2005, 15:07

Idea cu echipe suna bine!!!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 07 Oct 2005, 15:19

Voi avetzi o boala sanatoasa, v-ati epuizat toate subiectele shi atzi trecut la fabulatzii..... :lol: :lol: :lol: ....DC nu un concurs la rapitor in echipa de trei in aceeasi barca... :lol: :lol: :lol:

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 07 Oct 2005, 15:46

musKloiu scrie:Voi avetzi o boala sanatoasa, v-ati epuizat toate subiectele shi atzi trecut la fabulatzii..... :lol: :lol: :lol: ....DC nu un concurs la rapitor in echipa de trei in aceeasi barca... :lol: :lol: :lol:
Mai Muskaloiule , mai tu esti chiar pervers , omule , te-oi gandi la un trenulet ??? :shock:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 07 Oct 2005, 15:49

Ideea nu este rea deoarece poti aborda stiluri , adancimi, naluci , etc. diferite iar dupa aceea sa-i rupi dintii !
Mi se pare super !
Afara se practica , aveti idee ?
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 07 Oct 2005, 15:56

Gyorg tot ce stiu de la tine am invatzat :lol: :lol: :lol: ....da acu serios nu mi se pare o idee buna un concurs la rapitor in 2...decat daca este la somn si este la statzionar....:)

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 07 Oct 2005, 15:58

atunci voteaza.
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 07 Oct 2005, 16:00

mie mi se pare o idee faina
singura grija in plus e sa nu-ti aghetzi tovarahu de barca la o lansare mai grabita si entuziasta si sa dai cu el de luciu apei :D
plus ca se pot aborda stiluri si naluci diferite in acelasi timp.....

hmmmm....ar mai fi o chestie.....daca unu prinde grupa mare si altu ..gherla....cum se rezolva inerentele schimburi de replici de genu:'' ...tzi pescaru lu peshte prajit, daca gineai si tu barem o rosioara prindeam podiumu'....''? :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 07 Oct 2005, 16:02

Nici absurd nu mi se pare ....depinde la ce v-ati gandit.....in delta de ex, cu excursia de rigoare ,este chiar bine sa fie doi pe barca ...asa k asteptam amanunte.... :D

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 07 Oct 2005, 16:03

Sorin scrie:..ar mai fi o chestie.....daca unu prinde grupa mare si altu ..gherla....cum se rezolva inerentele schimburi de replici de genu:'' ...tzi pescaru lu peshte prajit, daca gineai si tu barem o rosioara prindeam podiumu'....''? :D
deci eram nervos atuncea, daaa? chiar trebuie sa ne stie toata lumea acuma???? :lol:

Scrie răspuns