Nou membru la primul forum de pescuit din Romania
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Nou membru la primul forum de pescuit din Romania
Salut la totii,
Sant nou aici si am sa ma introduc.Ma cheama Dan si sant nascut in Moldova Noua ,o localitate mica din zona banatului in jud. Caras Severin.Sant plecat din Romania din 1986 si locuiesc in partea de vest a Canadei din 1987,in provincia Alberta.
Fiind nascut linga Dunare am pescuit de cand eram copil dar cand am ajuns in Alberta nu am prea pescuit anii de zile.Aici santem inconjurati de multe lacuri dar avem si un rau destul de mare (Saskatchewan) .Dar acum vreo 2,3 ani in urma am inceput sa pescuiesc din ce in ce mai mult.
Ami pare bine sa fiu membru aici si sant sigur ca vom avea multe de povestit,
Cu tot respectul
Dan
Sant nou aici si am sa ma introduc.Ma cheama Dan si sant nascut in Moldova Noua ,o localitate mica din zona banatului in jud. Caras Severin.Sant plecat din Romania din 1986 si locuiesc in partea de vest a Canadei din 1987,in provincia Alberta.
Fiind nascut linga Dunare am pescuit de cand eram copil dar cand am ajuns in Alberta nu am prea pescuit anii de zile.Aici santem inconjurati de multe lacuri dar avem si un rau destul de mare (Saskatchewan) .Dar acum vreo 2,3 ani in urma am inceput sa pescuiesc din ce in ce mai mult.
Ami pare bine sa fiu membru aici si sant sigur ca vom avea multe de povestit,
Cu tot respectul
Dan
-
- utilizator nou
Specii..
Salut , Noua ne place sa pescuim ce "gusta bine" : Pastravi curcubeu, walleye si northern pike sau stiuca...am incercat sa adaug o poza dar ami spune ca sant prea mari in capacitate...ce fac ?
Dan...
Mai stau un pic si am voi duce la culcare...aici e 2 jumate dimineata
...sant in concediu 
Dan...
Mai stau un pic si am voi duce la culcare...aici e 2 jumate dimineata

Umbla la rezolutie( adica mai exact micsoreaza poza) si bine ai venit printre noi.
In zona Moldova Noua pescuiesc si eu de cativa ani si pot sa zic ca am si prins ceva peste.
In zona Moldova Noua pescuiesc si eu de cativa ani si pot sa zic ca am si prins ceva peste.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Re: Nou membru la primul forum de pescuit din Romania
@DanMC
incearca sa iei legatura cu @tralalela 45 am vazut ca si el este din Alberta Canada.Poate te ajuta cu niste sfaturi
numai bine
incearca sa iei legatura cu @tralalela 45 am vazut ca si el este din Alberta Canada.Poate te ajuta cu niste sfaturi
numai bine
-
- utilizator nou
Tot nu se poate...
Niciodata nu mi sa antamplat sa descarc o poza si rebuie sa reduc resolutia sau marimea "file" si chiar dupa ce am micsorat rezolutia si "file" cand am facut poza a fost facuta mare si nu pot sa ancarc nici o poza...scuze.Pozele care eu le fac mereu sant facute in mare rezolutie si "large file"...si nici nu leam facut cu SLR gidital.Mie mi se pare ca multe poze afisate aici pe forum sant facute pe telefon.Adelin scrie:Umbla la rezolutie( adica mai exact micsoreaza poza) si bine ai venit printre noi.
Dan