NOI REGLEMATARI LEGISLATIVE
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
noi reglementari legislative
MihaiV a scris "Art. 69, pct c) pescuitul cu mai mult de 3 siruri de muste artificale"
????
Daca ramane asa e jale! Cum 3 siruri? Astia habar n-au ce inseamna asta!"
Asa este Mihai ! Astia habar nu au ... de tot ce inseamna pescuit!
Nu degeaba am scris in topicul lui apsalba, intitulat "Cretinism" , ca suntem condusi de cei mai prosti oameni din istoria Romaniei. Vorba mea se adevereste la tot pasul.
Din pacate !
????
Daca ramane asa e jale! Cum 3 siruri? Astia habar n-au ce inseamna asta!"
Asa este Mihai ! Astia habar nu au ... de tot ce inseamna pescuit!
Nu degeaba am scris in topicul lui apsalba, intitulat "Cretinism" , ca suntem condusi de cei mai prosti oameni din istoria Romaniei. Vorba mea se adevereste la tot pasul.
Din pacate !

Sa nu se creada ca vreau sa apar pe cineva, departe de mine gandul, dar intrebarea mea este: cu ce prinzi acea "cota" de peste oceanic atunci cand nu mai ai flota de pescuit oceanic ???apsalba scrie:... a vandut cota de pescuit oceanic ce revenea Romaniei unei noi viitoare tari romanesti pe numele ei Spania...
Acela este proiectul ordonantei de urgenta. Ordonanta nu a fost inca adoptata de guvern si nu stiu daca va fi adoptata vreodata. Abia dupa adoptare va urma publicarea in monitorul oficialAPSHD scrie:Pe saitul Ministerului Agriculturii a fost publicat in data de 14-08-2007 Ordonanta se Urgenta a Guvernului mai sus mentionata care modifica Legea 192 privind pescuitul si acvacultura .
Asteptam publicarea lui in Monitorul Oficial.![]()
![]()