NOI REGLEMATARI LEGISLATIVE

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Iul 2007, 18:15

Diferenta intre noi si gigi este ca noi suntem prietenii pestilor, nu ai rechinilor.

pityu
veteran
veteran

noi reglementari legislative

Mesaj de pityu » 12 Iul 2007, 23:30

MihaiV a scris "Art. 69, pct c) pescuitul cu mai mult de 3 siruri de muste artificale"

????
Daca ramane asa e jale! Cum 3 siruri? Astia habar n-au ce inseamna asta!"
Asa este Mihai ! Astia habar nu au ... de tot ce inseamna pescuit!
Nu degeaba am scris in topicul lui apsalba, intitulat "Cretinism" , ca suntem condusi de cei mai prosti oameni din istoria Romaniei. Vorba mea se adevereste la tot pasul.
Din pacate ! :(

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 14 Sep 2007, 16:44

Pe saitul Ministerului Agriculturii a fost publicat in data de 14-08-2007 Ordonanta se Urgenta a Guvernului mai sus mentionata care modifica Legea 192 privind pescuitul si acvacultura .
Asteptam publicarea lui in Monitorul Oficial. :roll: :twisted: :lol:

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 14 Sep 2007, 19:01

apsalba scrie:... a vandut cota de pescuit oceanic ce revenea Romaniei unei noi viitoare tari romanesti pe numele ei Spania...
Sa nu se creada ca vreau sa apar pe cineva, departe de mine gandul, dar intrebarea mea este: cu ce prinzi acea "cota" de peste oceanic atunci cand nu mai ai flota de pescuit oceanic ???

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 15 Sep 2007, 14:20

APSHD scrie:Pe saitul Ministerului Agriculturii a fost publicat in data de 14-08-2007 Ordonanta se Urgenta a Guvernului mai sus mentionata care modifica Legea 192 privind pescuitul si acvacultura .
Asteptam publicarea lui in Monitorul Oficial. :roll: :twisted: :lol:
Acela este proiectul ordonantei de urgenta. Ordonanta nu a fost inca adoptata de guvern si nu stiu daca va fi adoptata vreodata. Abia dupa adoptare va urma publicarea in monitorul oficial

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 11 Oct 2007, 17:11

Dupa demisia lui Remes si haosul din Ministerul Agriculturii nu cred ca Ordonanta va fi adoptata anul acesta .
Dupa toate probalitatile si anul viitor va fii tot un haos legislativ in domeniul pescuitului sportiv :fluch :help: :censored: :datz: :explode: :lol1: :elkgrin:

Scrie răspuns